Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Aanbouw

Wilt u het oppervlak van uw woning vergroten, dan kunt u in een aanbouw investeren. Dit is een ruimte die aan uw woning wordt gebouwd, met het doel een extra ruimte te creëren. Deze ruimte kunt u bijvoorbeeld gebruiken als keuken, maar ook als garage, bijkeuken, extra slaapkamer en ga zo maar door. HomeTeam heeft experts in het netwerk die alle soorten aanbouwen kunnen realiseren.

Het verschil tussen de aan- en uitbouw

De aan- en uitbouw worden vaak door elkaar gehaald: veel mensen denken dat de begrippen exact hetzelfde betekenen. Toch is dit niet het geval. Een aanbouw is namelijk een ruimte die aan de woning wordt gebouwd en een aparte ruimte vormt, zoals een keuken. Een uitbouw is geen aparte ruimte, maar wordt aan de bestaande ruimte van de woning gebouwd. Zo kan een uitbouw er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw woonkamer groter wordt, zonder dat er een aparte ruimte gerealiseerd wordt. 

De experts van HomeTeam kunnen zowel aan- als uitbouwen realiseren. Het maakt niet uit wat voor ruimte u wil laten bouwen om het oppervlak van uw huis te vergroten, want onze bouwspecialisten kunnen alle soorten verbouwingen uitvoeren. 

Vrijblijvend advies over het uitbreiden van uw woning

Het uitbreiden van uw woning is een flinke investering. Wij begrijpen dat u deze investering niet zomaar wil maken, maar dit met het advies van een bouwexpert wel aandurft. Daarom kunt u niet alleen bij onze bouwexperts terecht voor het realiseren van een aan- of uitbouw, maar ook voor vrijblijvend advies over het uitbreiden van uw woning. Onze bouwspecialisten kunnen u bijvoorbeeld tips geven voor de meest effectieve uitbreiding, zodat u een aan- of uitbouw krijgt die uw woningoppervlak optimaal vergroot. Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions