Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Aanbouw

Wilt u het oppervlak van uw woning vergroten, dan kunt u in een aanbouw investeren. Dit is een ruimte die aan uw woning wordt gebouwd, met het doel een extra ruimte te creëren. Deze ruimte kunt u bijvoorbeeld gebruiken als keuken, maar ook als garage, bijkeuken, extra slaapkamer en ga zo maar door. HomeTeam heeft experts in het netwerk die alle soorten aanbouwen kunnen realiseren.

Het verschil tussen de aan- en uitbouw

De aan- en uitbouw worden vaak door elkaar gehaald: veel mensen denken dat de begrippen exact hetzelfde betekenen. Toch is dit niet het geval. Een aanbouw is namelijk een ruimte die aan de woning wordt gebouwd en een aparte ruimte vormt, zoals een keuken. Een uitbouw is geen aparte ruimte, maar wordt aan de bestaande ruimte van de woning gebouwd. Zo kan een uitbouw er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw woonkamer groter wordt, zonder dat er een aparte ruimte gerealiseerd wordt. 

De experts van HomeTeam kunnen zowel aan- als uitbouwen realiseren. Het maakt niet uit wat voor ruimte u wil laten bouwen om het oppervlak van uw huis te vergroten, want onze bouwspecialisten kunnen alle soorten verbouwingen uitvoeren. 

Vrijblijvend advies over het uitbreiden van uw woning

Het uitbreiden van uw woning is een flinke investering. Wij begrijpen dat u deze investering niet zomaar wil maken, maar dit met het advies van een bouwexpert wel aandurft. Daarom kunt u niet alleen bij onze bouwexperts terecht voor het realiseren van een aan- of uitbouw, maar ook voor vrijblijvend advies over het uitbreiden van uw woning. Onze bouwspecialisten kunnen u bijvoorbeeld tips geven voor de meest effectieve uitbreiding, zodat u een aan- of uitbouw krijgt die uw woningoppervlak optimaal vergroot. Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions