Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Aanbouw Hoogeveen

Toen u uw woning in Hoogeveen kocht, voldeed het huis hoogstwaarschijnlijk aan al uw eisen. U vond het huis niet alleen mooi, maar de woning was bovendien groot genoeg. Dit kan inmiddels veranderd zijn. Zo kan uw huis te klein zijn geworden, bijvoorbeeld door een gezinsuitbreiding of simpelweg door het veranderen van de eisen die u aan uw woning stelt. Gelukkig hoeft u in dit geval niet te verhuizen, want u kunt de bouwspecialisten van HomeTeam ook gewoon raadplegen om een aanbouw te realiseren. 

Een extra ruimte creëren? HomeTeam helpt u graag

Bij het realiseren van een aanbouw, wordt er een nieuwe, extra ruimte aan uw woning gebouwd. Dit betekent dat u met deze investering een nieuwe kamer in uw woning krijgt, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken als keuken, als grote opbergkast of als bijkeuken. Ook is het mogelijk om een ruimte van twee verdiepingen aan uw woning te laten bouwen. In dit geval krijgt u niet één extra ruimte, maar krijgt u er twee. 

Het vergroten van uw woonoppervlak kan prijzig zijn, maar deze investering verdient u wel terug bij het verkopen van uw huis. Omdat uw woning groter is en een of twee extra ruimtes heeft, wordt er namelijk meer betaald voor het pand. Dit betekent dat u de gehele investering terug kunt verdienen of zelfs winst kunt maken op de verkoop. 

Direct aan de slag? Zoek een HomeTeam expert

Wilt u uw huis zo snel mogelijk weer aan uw woningeisen laten voldoen? Zoek dan een HomeTeam expert die bij u in Hoogeveen actief is en maak een afspraak met deze bouwspecialist. Na het geven van bouwadvies, kan de expert zo snel mogelijk aan de slag met het uitbouwen van uw woning. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions