Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Aanbouw Hoogeveen

Toen u uw woning in Hoogeveen kocht, voldeed het huis hoogstwaarschijnlijk aan al uw eisen. U vond het huis niet alleen mooi, maar de woning was bovendien groot genoeg. Dit kan inmiddels veranderd zijn. Zo kan uw huis te klein zijn geworden, bijvoorbeeld door een gezinsuitbreiding of simpelweg door het veranderen van de eisen die u aan uw woning stelt. Gelukkig hoeft u in dit geval niet te verhuizen, want u kunt de bouwspecialisten van HomeTeam ook gewoon raadplegen om een aanbouw te realiseren. 

Een extra ruimte creëren? HomeTeam helpt u graag

Bij het realiseren van een aanbouw, wordt er een nieuwe, extra ruimte aan uw woning gebouwd. Dit betekent dat u met deze investering een nieuwe kamer in uw woning krijgt, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken als keuken, als grote opbergkast of als bijkeuken. Ook is het mogelijk om een ruimte van twee verdiepingen aan uw woning te laten bouwen. In dit geval krijgt u niet één extra ruimte, maar krijgt u er twee. 

Het vergroten van uw woonoppervlak kan prijzig zijn, maar deze investering verdient u wel terug bij het verkopen van uw huis. Omdat uw woning groter is en een of twee extra ruimtes heeft, wordt er namelijk meer betaald voor het pand. Dit betekent dat u de gehele investering terug kunt verdienen of zelfs winst kunt maken op de verkoop. 

Direct aan de slag? Zoek een HomeTeam expert

Wilt u uw huis zo snel mogelijk weer aan uw woningeisen laten voldoen? Zoek dan een HomeTeam expert die bij u in Hoogeveen actief is en maak een afspraak met deze bouwspecialist. Na het geven van bouwadvies, kan de expert zo snel mogelijk aan de slag met het uitbouwen van uw woning. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions