Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer renoveren

Bij het renoveren van de badkamer wordt de ruimte op bepaalde vlakken verbeterd. Dit wordt gedaan door vernieuwingen door te voeren in de badkamer, maar ook door bestaande badkamermeubelen te repareren en er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Bij een renovatie kan de badkamer betegeld worden, maar kunnen er ook nieuwe badkamermeubels worden geïnstalleerd. Ook kan de badkamer volledig vernieuwd worden, waarbij zelfs de indeling van de ruimte verandert. 

Drie redenen om de badkamer te renoveren

U kunt verschillende redenen hebben om uw badkamer te laten renoveren. De drie belangrijkste redenen om een badkamer renovatie uit te laten voeren, zijn de volgende:

  • Uw badkamer is verouderd. De gemiddelde badkamer heeft een levensduur van 15 tot 20 jaar, dus na deze periode is uw badkamer weer aan een vernieuwing toe. 
  • U vindt uw badkamer niet meer mooi. De douche die u ooit heeft aangeschaft was toen heel hip, maar nu vindt u de douche er eigenlijk helemaal niet meer mooi uit zien. Het niet meer mooi vinden van uw badkamer kan ook een reden zijn om een badkamer renovatie uit te laten voeren. 
  • Uw badkamer is niet meer praktisch, bijvoorbeeld omdat u door beperkte mobiliteit niet meer goed in bad kunt stappen. 

Wat voor redenen u ook heeft om uw badkamer te laten renoveren, wij raden u aan om dit altijd door een expert te laten doen. 

Uw badkamer renoveren met HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk met bouwspecialisten die in het gehele land werkzaam zijn. In ons netwerk vindt u ook een groot aantal bouwspecialisten die uw badkamer renovatie uit kunnen voeren. Wilt u meer weten over het inhuren van een HomeTeam specialist voor uw badkamer renovatie? Neem dan direct contact met ons op.

Offerteformulier

Bij HomeTeam kunt u snel een vrijblijvende offerte aanvragen.
Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk, en zeker binnen 2 werkdagen contact met u op.

Uw gegevens

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions