Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer / toilet

De badkamer en het toilet zijn ruimtes die veel gebruikt worden en dagelijks nodig zijn. Het is dan ook belangrijk om deze ruimtes goed aan te kleden en te zorgen voor een functionele en esthetische ruimte. Wilt u de badkamer of het toilet renoveren, onderhouden of verbouwen, dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres voor projectmatig onderhoud. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die zich bezighouden met nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten aan woningen, appartementen, kantoor- en bedrijfspanden, scholen en zorgcomplexen. Een snelle en professionele service zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Een diversiteit aan klussen

Grote en kleine klussen worden vakkundig aangepakt. Of u nu meerdere badkamers en toiletten wilt laten renoveren, de wanden, vloeren en het plafond wilt verbouwen of uw badkamer en toilet wilt voorzien van douchegarnituur, kranen of een toiletpot, HomeTeam biedt maatwerk, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste vakman. Hierbij staan een positieve klantbeleving, degelijke uitvoering en persoonlijk contact centraal. Onze vakmannen en projectleiders hebben alle bouwkundige en technische kennis aan boord om uw project tot een goed einde te brengen. Vakkennis wordt continu bijgehouden door het volgen van actuele cursussen en trainingen. Hierbij staat kwaliteit voorop.

Waarom HomeTeam?

HomeTeam biedt niet alleen een uitstekende projectservice bij de uitvoering van de opdracht, ook delen wij graag onze kennis en verstrekken we advies als u daarom vraagt. Doordat wij alle bouwkundige en installatietechnische disciplines in huis hebben, zijn wij in staat 7 dagen per week en 24 uur per dag serviceonderhoud te verlenen aan onze klanten. Wij werken zowel voor particulieren als voor vastgoedeigenaren in Noord en Midden Nederland. Een snelle en betrokken informatie-uitwisseling zorgt ervoor dat u goed op de hoogte blijft van het verloop van het project. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw badkamer of toilet? Neem dan direct contact met ons op!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions