Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer installatie

Heeft u een badkamer installatie op de planning staan, omdat u een compleet nieuwe badkamer, douche, bad of toilet in uw badkamer wilt plaatsen? Deze klus vereist de nodige expertise. U wilt namelijk niet dat u na de verbouwing voor vervelende situaties komt te staan, zoals een kraan die lekt, een afvoer die snel verstopt raakt, water dat op de vloer blijft liggen en een wasbak die toch net iets te laag hangt of scheef hangt. Wilt u dat de badkamer installatie perfect verloopt? Dan schakelt u de persoonlijke hulp van HomeTeam in!

Badkamer installatie van A tot Z

Een badkamer installatie is meer dan alleen een douchecabine vervangen. Voor er een nieuwe badkamer geïnstalleerd kan worden, dienen de vorige badkameronderdelen namelijk uit de badkamer verwijderd te zijn. HomeTeam heeft hier ruime ervaring mee, zodat uw muren en vloer ongeschonden blijven als u deze ook in uw nieuwe badkamer wilt hebben. Als alle resten van uw badkamer verwijderd zijn, kan de installatie van de nieuwe badkamer beginnen. Ook hiervoor heeft HomeTeam zijn experts in huis. Bij HomeTeam weet u zeker dat de badkamer installatie goed verloopt. Alles wordt overigens tot in de puntjes afgewerkt, want wij willen dat u voor 100% achterover kunt leunen en uitsluitend hoeft te genieten van de badkamer die geheel naar uw wensen geïnstalleerd is. Ook als u invalide of moeilijk ter been bent, kunnen wij voor u een badkamer installeren, die vakkundig op uw beperkingen is afgesteld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan! Onze afdeling klantadvies is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Hier kunt u voor al uw vragen en een offerte naartoe bellen, op het nummer 0900-6780000. Voor een offerteaanvraag vult u ons formulier op de website in.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions