Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer installatie

Heeft u een badkamer installatie op de planning staan, omdat u een compleet nieuwe badkamer, douche, bad of toilet in uw badkamer wilt plaatsen? Deze klus vereist de nodige expertise. U wilt namelijk niet dat u na de verbouwing voor vervelende situaties komt te staan, zoals een kraan die lekt, een afvoer die snel verstopt raakt, water dat op de vloer blijft liggen en een wasbak die toch net iets te laag hangt of scheef hangt. Wilt u dat de badkamer installatie perfect verloopt? Dan schakelt u de persoonlijke hulp van HomeTeam in!

Badkamer installatie van A tot Z

Een badkamer installatie is meer dan alleen een douchecabine vervangen. Voor er een nieuwe badkamer geïnstalleerd kan worden, dienen de vorige badkameronderdelen namelijk uit de badkamer verwijderd te zijn. HomeTeam heeft hier ruime ervaring mee, zodat uw muren en vloer ongeschonden blijven als u deze ook in uw nieuwe badkamer wilt hebben. Als alle resten van uw badkamer verwijderd zijn, kan de installatie van de nieuwe badkamer beginnen. Ook hiervoor heeft HomeTeam zijn experts in huis. Bij HomeTeam weet u zeker dat de badkamer installatie goed verloopt. Alles wordt overigens tot in de puntjes afgewerkt, want wij willen dat u voor 100% achterover kunt leunen en uitsluitend hoeft te genieten van de badkamer die geheel naar uw wensen geïnstalleerd is. Ook als u invalide of moeilijk ter been bent, kunnen wij voor u een badkamer installeren, die vakkundig op uw beperkingen is afgesteld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan! Onze afdeling klantadvies is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Hier kunt u voor al uw vragen en een offerte naartoe bellen, op het nummer 0900-6780000. Voor een offerteaanvraag vult u ons formulier op de website in.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions