Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer installatie Hoogeveen

U heeft een nieuw bad, een nieuwe douche en/of een nieuwe wasbak gekocht en wil hier zo snel mogelijk gebruik van maken. Of u nu een hele badkamer wil laten installeren of enkel een nieuw bad, een nieuwe douche of een nieuwe wasbak wil laten plaatsen: HomeTeam helpt u graag. Wij hebben meerdere specialisten uit Hoogeveen en omgeving in ons bouwnetwerk, dus er is altijd wel een bouwexpert die u op de korte termijn kan helpen met uw installatie.

Zelf installeren of laten installeren: wat is beter?

Sommige mensen kiezen ervoor hun sanitaire voorzieningen zelf te installeren. Op deze manier kan er namelijk een kostenbesparing gerealiseerd worden. Het zelf installeren van uw bad, douche en/of wasbak is mogelijk, maar wel alleen als u hier verstand van heeft. Heeft u nog nooit een sanitaire voorziening aangelegd en heeft u geen idee wat te doen? Dan kunt u deze klus beter aan een expert overlaten. 

Huurt u een expert in voor het installeren van het bad, de douche en/of de wasbak, dan weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. Ook bespaart u tijd, want met de hulp van een expert hoeft u zelf niet aan de slag.

Nieuwe badkamer? Wij komen snel bij u langs 

Heeft u een nieuw bad, een nieuwe douche en/of een nieuwe wasbak aangeschaft en zoekt u iemand die deze sanitaire voorziening(en) kan installeren? Neem dan contact met ons op, zodat wij u aan een ervaren en enthousiaste bouwspecialist uit uw omgeving kunnen koppelen. 

Ook als u iemand zoekt om de badkamertegels te leggen, de elektriciteit aan te sluiten of een andere klus uit te voeren, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen namelijk alle soorten bouwklussen voor u uitvoeren.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions