Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer installatie Hoogeveen

U heeft een nieuw bad, een nieuwe douche en/of een nieuwe wasbak gekocht en wil hier zo snel mogelijk gebruik van maken. Of u nu een hele badkamer wil laten installeren of enkel een nieuw bad, een nieuwe douche of een nieuwe wasbak wil laten plaatsen: HomeTeam helpt u graag. Wij hebben meerdere specialisten uit Hoogeveen en omgeving in ons bouwnetwerk, dus er is altijd wel een bouwexpert die u op de korte termijn kan helpen met uw installatie.

Zelf installeren of laten installeren: wat is beter?

Sommige mensen kiezen ervoor hun sanitaire voorzieningen zelf te installeren. Op deze manier kan er namelijk een kostenbesparing gerealiseerd worden. Het zelf installeren van uw bad, douche en/of wasbak is mogelijk, maar wel alleen als u hier verstand van heeft. Heeft u nog nooit een sanitaire voorziening aangelegd en heeft u geen idee wat te doen? Dan kunt u deze klus beter aan een expert overlaten. 

Huurt u een expert in voor het installeren van het bad, de douche en/of de wasbak, dan weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. Ook bespaart u tijd, want met de hulp van een expert hoeft u zelf niet aan de slag.

Nieuwe badkamer? Wij komen snel bij u langs 

Heeft u een nieuw bad, een nieuwe douche en/of een nieuwe wasbak aangeschaft en zoekt u iemand die deze sanitaire voorziening(en) kan installeren? Neem dan contact met ons op, zodat wij u aan een ervaren en enthousiaste bouwspecialist uit uw omgeving kunnen koppelen. 

Ook als u iemand zoekt om de badkamertegels te leggen, de elektriciteit aan te sluiten of een andere klus uit te voeren, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen namelijk alle soorten bouwklussen voor u uitvoeren.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions