Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer installatie Meppel

U heeft jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van uw badkamer, maar nu is het sanitair toch echt aan vervanging toe. U heeft al nieuw sanitair aangeschaft en u heeft uw aankopen zelfs al in huis, maar u heeft geen idee hoe u de sanitaire voorzieningen moet installeren. Wilt u zeker weten dat het installeren van uw nieuwe sanitair goed gebeurt? Dan komt HomeTeam graag bij u langs om dit voor u te doen. Mocht u nog geen sanitair hebben aangeschaft? Geen probleem. HomeTeam levert ook sanitair van hoge kwaliteit. 
 

Een vakkundige installatie van uw nieuwe badkamer door HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk met ervaren, betrouwbare en uiteraard vakkundige bouwspecialisten. Een groot deel van deze bouwexperts werkt in de omgeving van Meppel en is gespecialiseerd in het installeren van sanitaire voorzieningen. Zij komen graag bij u langs om uw nieuwe voorzieningen vakkundig en snel voor u te installeren. Laat u HomeTeam de installatie van uw sanitaire voorzieningen regelen, dan weet u zeker dat dit goed en bovendien snel gebeurt. Voor u het weet, kunt u uw nieuwe sanitaire voorzieningen al gebruiken

HomeTeam: ook voor onderhoud en reparaties

HomeTeam werkt niet alleen met nieuwe sanitaire voorzieningen. Zo kunnen wij uw voorzieningen ook onderhouden en repareren, zodat u hier weer jaren plezier van heeft. Wij kunnen uw tegelwerk bijvoorbeeld vernieuwen, maar we kunnen ook een nieuwe douche plaatsen, een defecte douche repareren en ga zo maar door. Zit u met een sanitair probleem en bent u benieuwd of wij dit probleem voor u op kunnen lossen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bent u benieuwd wat u (ongeveer) moet betalen voor een badkamerinstallatie door de professionals van HomeTeam? Dan kunt u een offerte voor deze klus aanvragen op onze website. Na het aanvragen van een offerte op de website, krijgt u snel een kostenoverzicht voor deze klus

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions