Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer installatie Meppel

U heeft jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van uw badkamer, maar nu is het sanitair toch echt aan vervanging toe. U heeft al nieuw sanitair aangeschaft en u heeft uw aankopen zelfs al in huis, maar u heeft geen idee hoe u de sanitaire voorzieningen moet installeren. Wilt u zeker weten dat het installeren van uw nieuwe sanitair goed gebeurt? Dan komt HomeTeam graag bij u langs om dit voor u te doen. Mocht u nog geen sanitair hebben aangeschaft? Geen probleem. HomeTeam levert ook sanitair van hoge kwaliteit. 
 

Een vakkundige installatie van uw nieuwe badkamer door HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk met ervaren, betrouwbare en uiteraard vakkundige bouwspecialisten. Een groot deel van deze bouwexperts werkt in de omgeving van Meppel en is gespecialiseerd in het installeren van sanitaire voorzieningen. Zij komen graag bij u langs om uw nieuwe voorzieningen vakkundig en snel voor u te installeren. Laat u HomeTeam de installatie van uw sanitaire voorzieningen regelen, dan weet u zeker dat dit goed en bovendien snel gebeurt. Voor u het weet, kunt u uw nieuwe sanitaire voorzieningen al gebruiken

HomeTeam: ook voor onderhoud en reparaties

HomeTeam werkt niet alleen met nieuwe sanitaire voorzieningen. Zo kunnen wij uw voorzieningen ook onderhouden en repareren, zodat u hier weer jaren plezier van heeft. Wij kunnen uw tegelwerk bijvoorbeeld vernieuwen, maar we kunnen ook een nieuwe douche plaatsen, een defecte douche repareren en ga zo maar door. Zit u met een sanitair probleem en bent u benieuwd of wij dit probleem voor u op kunnen lossen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bent u benieuwd wat u (ongeveer) moet betalen voor een badkamerinstallatie door de professionals van HomeTeam? Dan kunt u een offerte voor deze klus aanvragen op onze website. Na het aanvragen van een offerte op de website, krijgt u snel een kostenoverzicht voor deze klus

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions