Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer installatie Steenwijk

U heeft een nieuwe badkamer aangeschaft en wil deze uiteraard zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Nu kunt u ervoor kiezen uw nieuwe douche, bad en/of wasbak zelf te installeren, maar u kunt hier ook iemand voor inhuren. HomeTeam kent de meest ervaren specialisten in Steenwijk en omgeving, die u stuk voor stuk kunnen helpen met uw badkamerinstallatie.

Waarom een expert voor uw badkamer installatie? 

U kunt geld besparen door uw bad, douche en/of wasbak zelf te installeren, maar het inhuren van een expert brengt wel diverse voordelen met zich mee. Installeert u uw nieuwe sanitaire voorzieningen zelf, dan kunt u niet van deze pluspunten profiteren. 

Het gaat om de volgende voordelen:

  • Uw bad, douche en/of wasbak worden sneller geïnstalleerd.
  • U weet zeker dat het installeren goed gebeurt en dat alles (op de lange termijn) naar behoren werkt. 
  • U kunt andere klussen ook uit handen geven, zoals het plaatsen van tegels of het aanleggen van de elektriciteit.
  • U bespaart tijd, aangezien u zelf niets hoeft te doen. 

Wilt u van deze voordelen profiteren? Dan gaan wij graag op zoek naar een expert in Steenwijk en de omgeving van deze stad, die u op de korte termijn kan helpen met uw badkamerinstallatie.

HomeTeam: ook voor andere projecten in en rond huis

De professionals van HomeTeam kunnen uw sanitaire voorzieningen niet alleen installeren, maar kunnen ook andere projecten voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het leggen van de badkamertegels en het aanleggen van de elektriciteit, maar ook aan het onderhouden van uw sanitaire voorzieningen, het repareren van lekkages en ga zo maar door. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de dingen die wij voor u kunnen doen. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions