Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer kitten

Kit aanbrengen is een klus die secuur gedaan moet worden. Kit zorgt voor een mooie afwerking, maar zorgt er tevens voor dat er geen vuil tussen minuscule richeltjes blijft hangen, dat op den duur voor schimmel kan zorgen. Vooral een badkamer kitten dient op professionele wijze te worden gedaan. Met name in badkamers ontstaat namelijk veel condens die op uw bad, toilet en wasbak terechtkomt. In combinatie met stofdeeltjes en viezigheid ontstaan er al snel schimmels. Ditzelfde geldt voor ramen en deuren. Door weersomstandigheden, zoals regen, worden ramen en de voegen van ramen vochtig. Als ramen niet goed zijn gekit, trekt er gemakkelijker vocht en kou naar binnen. Daarnaast gaan de randen van uw kozijnen sneller slijten en rotten. U kunt uw badkamer laten kitten door HomeTeam, die uw project op een professionele manier verzorgt.

HomeTeam voor kleine en grote klussen

HomeTeam kan zowel in kleine ruimten als in grote ruimten kit aanbrengen. Wilt u enkel de badkamer kitten, dan is HomeTeam uw specialist. Heeft u meerdere plekken in huis, dan hebben wij ook daar voldoende mankracht voor. Wilt u naast uw badkamer kitten ook uw badkamer laten verbouwen of de elektriciteitslijnen, verwarming of waterleidingen laten vervangen? Dan kunt u HomeTeam hier eveneens voor inschakelen. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en kunnen iedere klus tot een kwalitatief en mooi einde brengen. Zo kunt u jarenlang met plezier douchen, u scheren en uw haar doen op uw perfect afgewerkte badkamer.

Neem contact op

Wilt u uw badkamer laten kitten of wilt u HomeTeam voor een andere klus of compleet project inhuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze professionals zijn gecertificeerd en bevinden zich onder één dak. U hoeft zelf dus niet urenlang te zoeken naar een andere specialist, maar geeft gewoon eenmalig aan wat u gedaan wilt hebben. HomeTeam voorziet u vervolgens van advies en zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek komen te staan.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions