Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer kitten

Kit aanbrengen is een klus die secuur gedaan moet worden. Kit zorgt voor een mooie afwerking, maar zorgt er tevens voor dat er geen vuil tussen minuscule richeltjes blijft hangen, dat op den duur voor schimmel kan zorgen. Vooral een badkamer kitten dient op professionele wijze te worden gedaan. Met name in badkamers ontstaat namelijk veel condens die op uw bad, toilet en wasbak terechtkomt. In combinatie met stofdeeltjes en viezigheid ontstaan er al snel schimmels. Ditzelfde geldt voor ramen en deuren. Door weersomstandigheden, zoals regen, worden ramen en de voegen van ramen vochtig. Als ramen niet goed zijn gekit, trekt er gemakkelijker vocht en kou naar binnen. Daarnaast gaan de randen van uw kozijnen sneller slijten en rotten. U kunt uw badkamer laten kitten door HomeTeam, die uw project op een professionele manier verzorgt.

HomeTeam voor kleine en grote klussen

HomeTeam kan zowel in kleine ruimten als in grote ruimten kit aanbrengen. Wilt u enkel de badkamer kitten, dan is HomeTeam uw specialist. Heeft u meerdere plekken in huis, dan hebben wij ook daar voldoende mankracht voor. Wilt u naast uw badkamer kitten ook uw badkamer laten verbouwen of de elektriciteitslijnen, verwarming of waterleidingen laten vervangen? Dan kunt u HomeTeam hier eveneens voor inschakelen. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en kunnen iedere klus tot een kwalitatief en mooi einde brengen. Zo kunt u jarenlang met plezier douchen, u scheren en uw haar doen op uw perfect afgewerkte badkamer.

Neem contact op

Wilt u uw badkamer laten kitten of wilt u HomeTeam voor een andere klus of compleet project inhuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze professionals zijn gecertificeerd en bevinden zich onder één dak. U hoeft zelf dus niet urenlang te zoeken naar een andere specialist, maar geeft gewoon eenmalig aan wat u gedaan wilt hebben. HomeTeam voorziet u vervolgens van advies en zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek komen te staan.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions