Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer & Toilet

Is uw badkamer of toilet nodig aan vervanging toe? Twijfelt u al een tijdje over een renovatie of een verbouwing? Wilt u deze ruimtes laten onderhouden? Badkamer & toilet zijn natuurlijk ruimtes die veelvuldig gebruikt worden en waar u dagelijks komt. Het is dan ook van belang dat deze ruimtes er verzorgd uitzien en dat de functionaliteit van deze ruimtes altijd gewaarborgd blijft. Bent u niet helemaal tevreden over de huidige staat van uw badkamer of toilet? Schakel dan HomeTeam in. U kunt bij ons terecht voor uw badkamer of toilet en ook projectmatig onderhoud is mogelijk. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die zich bezighouden met nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Creëer van uw badkamer & toilet een functionele en esthetische ruimte waarvan u dagelijks met veel plezier gebruik kunt maken.

Een diversiteit aan klussen

HomeTeam staat garant voor een vakkundige aanpak, of het nu gaat om grote of kleine klussen. Het is mogelijk om één, maar ook om meerdere badkamers & toiletten te laten renoveren. Wanden, vloeren of het plafond kan HomeTeam ook voor u verbouwen. Wilt u uw badkamer voorzien van douchegarnituur, kranen of een (nieuwe) toiletpot? Ook dan staat HomeTeam klaar om u de beste kwaliteit en een vakkundige aanpak te schenken. HomeTeam staat garant voor maatwerk, zodat u altijd bent verzekerd van de juiste vakman.

Uw badkamer & toilet worden behandeld met uiterste zorg en onze vakmannen en projectleiders hebben alle bouwkundige en installatietechnische kennis aan boord om uw project tot een goed einde te brengen. Vakkennis wordt continu bijgehouden door het volgen van actuele cursussen en trainingen. Kwaliteit staat hierbij uiteraard hoog in het vaandel.

HomeTeam: een schat aan ervaring

Ons team heeft een rijke ervaring met diverse werkzaamheden, waaronder badkamer en toiletrenovatie. We zijn jong en ambitieus en te allen tijde een betrouwbare partner. Ons tarief is zeer betaalbaar en onze afdeling klantadvies is op werkdagen telefonisch voor u bereikbaar. Mail ons op: info@hometeam.nl of bel ons op: 0900 – 6780000. Zoekt u een onderneming die kwaliteit en service biedt? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions