Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer & Toilet

Is uw badkamer of toilet nodig aan vervanging toe? Twijfelt u al een tijdje over een renovatie of een verbouwing? Wilt u deze ruimtes laten onderhouden? Badkamer & toilet zijn natuurlijk ruimtes die veelvuldig gebruikt worden en waar u dagelijks komt. Het is dan ook van belang dat deze ruimtes er verzorgd uitzien en dat de functionaliteit van deze ruimtes altijd gewaarborgd blijft. Bent u niet helemaal tevreden over de huidige staat van uw badkamer of toilet? Schakel dan HomeTeam in. U kunt bij ons terecht voor uw badkamer of toilet en ook projectmatig onderhoud is mogelijk. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die zich bezighouden met nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Creëer van uw badkamer & toilet een functionele en esthetische ruimte waarvan u dagelijks met veel plezier gebruik kunt maken.

Een diversiteit aan klussen

HomeTeam staat garant voor een vakkundige aanpak, of het nu gaat om grote of kleine klussen. Het is mogelijk om één, maar ook om meerdere badkamers & toiletten te laten renoveren. Wanden, vloeren of het plafond kan HomeTeam ook voor u verbouwen. Wilt u uw badkamer voorzien van douchegarnituur, kranen of een (nieuwe) toiletpot? Ook dan staat HomeTeam klaar om u de beste kwaliteit en een vakkundige aanpak te schenken. HomeTeam staat garant voor maatwerk, zodat u altijd bent verzekerd van de juiste vakman.

Uw badkamer & toilet worden behandeld met uiterste zorg en onze vakmannen en projectleiders hebben alle bouwkundige en installatietechnische kennis aan boord om uw project tot een goed einde te brengen. Vakkennis wordt continu bijgehouden door het volgen van actuele cursussen en trainingen. Kwaliteit staat hierbij uiteraard hoog in het vaandel.

HomeTeam: een schat aan ervaring

Ons team heeft een rijke ervaring met diverse werkzaamheden, waaronder badkamer en toiletrenovatie. We zijn jong en ambitieus en te allen tijde een betrouwbare partner. Ons tarief is zeer betaalbaar en onze afdeling klantadvies is op werkdagen telefonisch voor u bereikbaar. Mail ons op: info@hometeam.nl of bel ons op: 0900 – 6780000. Zoekt u een onderneming die kwaliteit en service biedt? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions