Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Renovatie badkamer

In uw huis moet u zich letterlijk thuis kunnen voelen. Dat betekent vanzelfsprekend dat de ruimtes moeten zijn ingericht en aangekleed op een manier waar u zich prettig bij voelt. Wat dat betreft geldt dit zeker voor de badkamer. Op deze plek in huis wilt u volledig kunnen ontspannen door een warme douche te nemen of door eens lekker lang in bad te gaan. Wilt u de badkamer naar eigen smaak verbouwen, renoveren of betegelen dan is de hulp van een ervaren specialist niet overbodig. Die ervaren specialisten levert HomeTeam. Tegen een scherpe prijs pakken onze (franchise)medewerkers uw badkamer aan zodat deze geheel voldoet aan uw wensen.

Maatwerk van HomeTeam

Bent u niet zo’n doe-het-zelver? Een badkamer verbouwen of renoveren is in dat geval werk waarbij meerdere addertjes onder het gras kunnen zitten. Het aansluiten van een toilet, een douche, een bad of een wastafel lijkt misschien eenvoudig, maar wanneer u hier geen ervaring mee hebt is de kans op een onbevredigend resultaat aanwezig. Bovendien leveren dit soort verbouwingen de onervaren klusser vaak de nodige stress op. Dat voorkomt u allemaal als u de verbouwing of renovatie van uw badkamer uit laat voeren door de gediplomeerde ervaren vakmensen van HomeTeam. Dankzij de trainingen en cursussen die zij op regelmatige basis volgen staat HomeTeam ervoor in dat de mensen die uw badkamer komen renoveren tot de absolute top van Nederland behoren.

Van douche tot betegeling

Voordat u met HomeTeam in zee gaat vraagt u natuurlijk een offerte bij ons op. U bent dan direct helemaal op de hoogte van de kosten die een renovatie of verbouwing van de badkamer met zich mee brengt. Geen verrassingen achteraf dus. Met ons is op het gebied van de badkamer alles te bespreken. Of u nu “slechts” een nieuwe douche wilt laten plaatsen of direct een nieuw plafond en daarbij passende wandbetegeling wilt laten zetten, wij staan garant voor een perfect eindresultaat.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions