Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer renoveren Hoogeveen

Maakt u al jaren gebruik van dezelfde sanitaire voorzieningen en merkt u dat uw badkamer nu toch echt aan vernieuwing toe is? Dan kunt u investeren in de renovatie van uw badkamer. In dit geval wordt uw badkamer niet helemaal vernieuwd, maar worden de nodige verbeteringen doorgevoerd in de ruimte om de sanitaire voorzieningen weer helemaal aan uw eisen te laten voldoen. Meer over de mogelijkheden van het renoveren van uw sanitaire voorzieningen in Hoogeveen, leest u op deze pagina.

De sanitaire voorzieningen renoveren: alles is mogelijk

Bij het renoveren van uw sanitaire voorzieningen, kiest u zelf welke elementen van de ruimte u aan wil laten pakken door een ervaren bouwspecialist. Zo kunt u ervoor kiezen om enkel de douche te laten vervangen, maar is het ook mogelijk om de douche en het bad te laten vernieuwen. Bent u niet meer tevreden over het tegelwerk in de badkamer, dan kunt u ook enkel dit element van de ruimte laten renoveren. En gebruikt u al jaren dezelfde ouderwetse wasbak? Dan kunt u er ook voor kiezen om enkel de wasbak te laten vernieuwen.

Bij het renoveren van uw sanitaire voorzieningen in Hoogeveen kiest u helemaal zelf wat u wil laten veranderen. Op basis van uw wensen, verwachtingen en budget maakt u uw eigen renovatieplan, samen met een bouwspecialist in Hoogeveen.

Geheel nieuwe badkamer plaatsen in Hoogeveen? HomeTeam helpt graag

De bouwspecialisten van HomeTeam helpen u graag bij het renoveren van (een deel van) uw badkamer, maar u kunt ook bij ons terecht voor het compleet vervangen van de sanitaire voorzieningen in huis. Onze vakmannen in Hoogeveen doen dit snel en vakkundig, zodat u uw sanitaire voorzieningen maar kort hoeft te missen en snel gebruik kunt maken van uw vernieuwde doucheruimte. HomeTeam kan u met zijn vakmannen ook in andere delen van Noord-Nederland, zoals Steenwijk en Meppel, van dienst zijn, evenals de regio's hierbuiten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions