Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer renoveren Meppel

De gemiddelde badkamer gaat vijftien tot twintig jaar mee bij normaal gebruik. U kunt de levensduur van de badkamer verlengen door de ruimte goed te poetsen, maar ook door de sanitaire voorzieningen goed te onderhouden. Dit betekent dat als u een beschadiging of slijtage ziet, u dit direct aan laat pakken door een expert.

Een beschadigde badkamer? Laat de ruimte renoveren

Sanitaire voorzieningen gaan lang mee, maar kunnen door de jaren heen wel slijten. Zeker als u uw douche, badkuip en/of wasbak veel gebruikt, is de kans groot dat de sanitaire voorzieningen na een tijdje gaan slijten. Wilt u voorkomen dat u de sanitaire voorzieningen moet vervangen door hevige slijtage? Dan laat u de beschadigingen tijdig verhelpen door een bouwexpert. Bent u er op tijd bij met het renoveren van uw sanitaire voorzieningen, dan gaan de voorzieningen veel langer mee. Zo bespaart u geld op een nieuwe badkamer: een investering die u nu nog vele jaren uit kunt stellen.

Bij het renoveren van uw sanitaire voorzieningen in Meppel, kunt u zelf kiezen welke onderdelen van de ruimte u wil laten vervangen. Zo kunt u enkel een nieuwe douchebak aanschaffen, maar is het ook mogelijk om een compleet nieuwe douche, een nieuwe wasbak of nieuw tegelwerk te laten plaatsen. Onze bouwspecialisten in Meppel ondersteunen u in kleine projecten, maar ook bij grote klussen.

Badkamer renoveren in Meppel? HomeTeam helpt u graag

HomeTeam heeft door de jaren heen een groot netwerk met betrouwbare bouwspecialisten in Meppel opgebouwd. Wilt u uw badkamer laten vernieuwen? Dan brengen wij u graag in contact met de bouwspecialist die dit voor u kan regelen. En omdat al onze bouwspecialisten jaren ervaring hebben in het renoveren van badkamers, weet u zeker dat u bij HomeTeam goed geholpen wordt. Naast Meppel, kunnen onze vakmannen u ook van dienst zijn in Hoogeveen, Steenwijk, of in andere delen van (Noord) Nederland.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions