Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer renoveren Meppel

De gemiddelde badkamer gaat vijftien tot twintig jaar mee bij normaal gebruik. U kunt de levensduur van de badkamer verlengen door de ruimte goed te poetsen, maar ook door de sanitaire voorzieningen goed te onderhouden. Dit betekent dat als u een beschadiging of slijtage ziet, u dit direct aan laat pakken door een expert.

Een beschadigde badkamer? Laat de ruimte renoveren

Sanitaire voorzieningen gaan lang mee, maar kunnen door de jaren heen wel slijten. Zeker als u uw douche, badkuip en/of wasbak veel gebruikt, is de kans groot dat de sanitaire voorzieningen na een tijdje gaan slijten. Wilt u voorkomen dat u de sanitaire voorzieningen moet vervangen door hevige slijtage? Dan laat u de beschadigingen tijdig verhelpen door een bouwexpert. Bent u er op tijd bij met het renoveren van uw sanitaire voorzieningen, dan gaan de voorzieningen veel langer mee. Zo bespaart u geld op een nieuwe badkamer: een investering die u nu nog vele jaren uit kunt stellen.

Bij het renoveren van uw sanitaire voorzieningen in Meppel, kunt u zelf kiezen welke onderdelen van de ruimte u wil laten vervangen. Zo kunt u enkel een nieuwe douchebak aanschaffen, maar is het ook mogelijk om een compleet nieuwe douche, een nieuwe wasbak of nieuw tegelwerk te laten plaatsen. Onze bouwspecialisten in Meppel ondersteunen u in kleine projecten, maar ook bij grote klussen.

Badkamer renoveren in Meppel? HomeTeam helpt u graag

HomeTeam heeft door de jaren heen een groot netwerk met betrouwbare bouwspecialisten in Meppel opgebouwd. Wilt u uw badkamer laten vernieuwen? Dan brengen wij u graag in contact met de bouwspecialist die dit voor u kan regelen. En omdat al onze bouwspecialisten jaren ervaring hebben in het renoveren van badkamers, weet u zeker dat u bij HomeTeam goed geholpen wordt. Naast Meppel, kunnen onze vakmannen u ook van dienst zijn in Hoogeveen, Steenwijk, of in andere delen van (Noord) Nederland.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions