Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer renoveren Steenwijk

U heeft al jaren gebruik gemaakt van dezelfde sanitaire voorzieningen in de badkamer en komt er nu achter dat u niet meer tevreden bent met de voorzieningen in huis. Is het nog niet nodig om de hele badkamer te vervangen, maar wilt u wel een deel van de ruimte laten vernieuwen? Dan laat u uw badkamer renoveren. U geeft aan wat er vernieuwd moet worden en op welke manier de bouwspecialist dit moet doen en hij gaat aan de slag met uw project.

De badkamer gedeeltelijk of volledig renoveren

Als klant kiest u helemaal zelf welke onderdelen van uw badkamer u wil laten vernieuwen tijdens een renovatie. Zo kunt u alleen de sanitaire voorzieningen in de ruimte laten vernieuwen, zoals het bad, de douche en/of de wasbak. Bent u juist niet meer tevreden over het tegelwerk, dan kunt u ook dit onderdeel van de ruimte aan laten pakken. Vindt u de hele badkamer verouderd of is de hele ruimte versleten, dan kunt u de gehele ruimte laten renoveren.

De kosten die u moet betalen voor de renovatie van uw sanitaire voorzieningen in Steenwijk, hangen af van de klussen die u uit wil laten voeren. Door zelf te bepalen wat er wel en niet moet gebeuren in uw bad- en doucheruimte, heeft u de kosten van de renovatie in Steenwijk helemaal zelf in de hand.

HomeTeam: voor alle soorten renovaties in Steenwijk

De bouwspecialisten van HomeTeam zijn niet alleen gespecialiseerd in het renoveren van badkamers, maar kunnen ook andere ruimtes in huis vernieuwen. Denk hierbij aan het toilet, de keuken en de andere leefruimten in huis. Leg uw project aan onze bouwspecialisten in Steenwijk voor en zij gaan direct aan de slag om het project tot een goed einde te brengen. U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen bij uw renovatie of andere werkzaamheden in en rondom uw huis.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions