Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamer renoveren Steenwijk

U heeft al jaren gebruik gemaakt van dezelfde sanitaire voorzieningen in de badkamer en komt er nu achter dat u niet meer tevreden bent met de voorzieningen in huis. Is het nog niet nodig om de hele badkamer te vervangen, maar wilt u wel een deel van de ruimte laten vernieuwen? Dan laat u uw badkamer renoveren. U geeft aan wat er vernieuwd moet worden en op welke manier de bouwspecialist dit moet doen en hij gaat aan de slag met uw project.

De badkamer gedeeltelijk of volledig renoveren

Als klant kiest u helemaal zelf welke onderdelen van uw badkamer u wil laten vernieuwen tijdens een renovatie. Zo kunt u alleen de sanitaire voorzieningen in de ruimte laten vernieuwen, zoals het bad, de douche en/of de wasbak. Bent u juist niet meer tevreden over het tegelwerk, dan kunt u ook dit onderdeel van de ruimte aan laten pakken. Vindt u de hele badkamer verouderd of is de hele ruimte versleten, dan kunt u de gehele ruimte laten renoveren.

De kosten die u moet betalen voor de renovatie van uw sanitaire voorzieningen in Steenwijk, hangen af van de klussen die u uit wil laten voeren. Door zelf te bepalen wat er wel en niet moet gebeuren in uw bad- en doucheruimte, heeft u de kosten van de renovatie in Steenwijk helemaal zelf in de hand.

HomeTeam: voor alle soorten renovaties in Steenwijk

De bouwspecialisten van HomeTeam zijn niet alleen gespecialiseerd in het renoveren van badkamers, maar kunnen ook andere ruimtes in huis vernieuwen. Denk hierbij aan het toilet, de keuken en de andere leefruimten in huis. Leg uw project aan onze bouwspecialisten in Steenwijk voor en zij gaan direct aan de slag om het project tot een goed einde te brengen. U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen bij uw renovatie of andere werkzaamheden in en rondom uw huis.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions