Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Behangen

Verhuizen, verbouwen of onderhoudsprojecten, behangen is altijd een flinke klus. Of het nu gaat om behang verwijderen of het plaatsen van een mooi nieuw behang, bij HomeTeam kunt u terecht voor alle behangklussen. Voor veel mensen is het juist het behangen of behang verwijderen een vervelende klus om tegenop te zien. Daarom is het fijn om te weten dat u hiervoor een specialist kunt inschakelen die uw behang met zorg tegen de muur plaatst.

Een plakkerig werkje

Behang uitzoeken, afmeten, lijm maken en beginnen met plakken. Behangen lijkt makkelijk, maar is het niet altijd. Het is een klusje dat met veel zorg moet gebeuren, omdat niemand houdt van behang dat scheef zit of kreukels heeft. Wilt u graag iets nieuws aanbrengen, of moet er verhuisd worden en moet het behang van de muur? Dan kunt u voor elke behangklus terecht bij HomeTeam. Met behulp van onze klusexperts staat u er niet alleen voor en is het zo gebeurd. Het behang zit strak en netjes tegen de muur, of het behang van uw woning is snel verwijderd.

Niet alleen voor het behangen van particuliere woningen kunt u HomeTeam inschakelen. Ook voor zakelijke klussen, zoals het behangen van appartementen, kantoren, flats en gebouwen, kunt u contact met ons opnemen.

Nog meer klussen?

HomeTeam biedt hulp op maat als dat nodig heeft. Naast een optimale behangservice bieden wij een totaalpakket, waaronder loodgieterswerk, timmerwerk, schilderwerk en dakwerk. Een snelle service, ervaren specialisten én een betrouwbare partner, dat zijn de krachten van HomeTeam. Onze werknemers zijn allemaal gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in hun vak. Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en service, zodat uw klus altijd tot een goed einde wordt gebracht. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die HomeTeam u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0900 – 67800 00.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions