Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Behangen

Verhuizen, verbouwen of onderhoudsprojecten, behangen is altijd een flinke klus. Of het nu gaat om behang verwijderen of het plaatsen van een mooi nieuw behang, bij HomeTeam kunt u terecht voor alle behangklussen. Voor veel mensen is het juist het behangen of behang verwijderen een vervelende klus om tegenop te zien. Daarom is het fijn om te weten dat u hiervoor een specialist kunt inschakelen die uw behang met zorg tegen de muur plaatst.

Een plakkerig werkje

Behang uitzoeken, afmeten, lijm maken en beginnen met plakken. Behangen lijkt makkelijk, maar is het niet altijd. Het is een klusje dat met veel zorg moet gebeuren, omdat niemand houdt van behang dat scheef zit of kreukels heeft. Wilt u graag iets nieuws aanbrengen, of moet er verhuisd worden en moet het behang van de muur? Dan kunt u voor elke behangklus terecht bij HomeTeam. Met behulp van onze klusexperts staat u er niet alleen voor en is het zo gebeurd. Het behang zit strak en netjes tegen de muur, of het behang van uw woning is snel verwijderd.

Niet alleen voor het behangen van particuliere woningen kunt u HomeTeam inschakelen. Ook voor zakelijke klussen, zoals het behangen van appartementen, kantoren, flats en gebouwen, kunt u contact met ons opnemen.

Nog meer klussen?

HomeTeam biedt hulp op maat als dat nodig heeft. Naast een optimale behangservice bieden wij een totaalpakket, waaronder loodgieterswerk, timmerwerk, schilderwerk en dakwerk. Een snelle service, ervaren specialisten én een betrouwbare partner, dat zijn de krachten van HomeTeam. Onze werknemers zijn allemaal gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in hun vak. Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en service, zodat uw klus altijd tot een goed einde wordt gebracht. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die HomeTeam u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0900 – 67800 00.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions