Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Behang verwijderen

Behangen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt, althans als u een excellente afwerking wilt, waarbij de behangstroken perfect op elkaar aansluiten en het behang volledig aansluit op de muren, zonder luchtbelletjes of bobbels eronder. Allereerst moet u voor een perfect resultaat het oude behang verwijderen. Behang over een ander behang plaatsen, is dan wel sneller gedaan; uw muur wordt er niet mooier op. Ga daarom voor mooi resultaat dat jarenlang goed blijft zitten, zodat uw ogen niet telkens weer naar die mislukte plaatsen getrokken worden. Wilt u oud behang verwijderen en/of een nieuw behang perfect laten ophangen? Dan kunt u hiervoor HomeTeam inschakelen. HomeTeam kan zowel behang verwijderen als nieuwe behangen professioneel voor u ophangen.

Het belang van behang verwijderen

Als u uw hele woning of misschien wel een heel pand met woningen wilt laten behangen, kan dit een tijdrovende klus zijn. Belangrijk is dat behang goed geplaatst wordt, zodat het werkelijk jarenlang mee kan gaan. U hoeft deze klus dan ook maar eenmalig goed te laten doen en dan kan een woning er weer jaren tegenaan. Voor u gaat behangen, dient u uw muren goed voor te behandelen. Dit betekent dat u eventueel het oude behang moet verwijderen en ook de behangresten geheel van de muur dient te halen. Gaten dienen gedicht te worden en de muur moet ook helemaal glad zijn voor een perfect resultaat. Of u nu in een kamer of in een compleet gebouw oud behang wilt verwijderen, het kost veel tijd om secuur alles af te werken. Kiest u voor gemak? Dan kiest u voor HomeTeam.

Grote en kleine behangklussen

HomeTeam kunt u inschakelen voor een kleine klus, maar ook bij grootschalige projecten. Bij vragen en voor een offerte aanvragen, neemt u eenvoudig contact op met HomeTeam via het contactformulier. Onze afdeling klantadvies is 24 uur per dag beschikbaar, dus u krijgt snel reactie op uw vraag en/of offerteaanvraag. Onze afdeling klantadvies is ook telefonisch bereikbaar op 0900-6780000.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions