Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Behang verwijderen

Behangen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt, althans als u een excellente afwerking wilt, waarbij de behangstroken perfect op elkaar aansluiten en het behang volledig aansluit op de muren, zonder luchtbelletjes of bobbels eronder. Allereerst moet u voor een perfect resultaat het oude behang verwijderen. Behang over een ander behang plaatsen, is dan wel sneller gedaan; uw muur wordt er niet mooier op. Ga daarom voor mooi resultaat dat jarenlang goed blijft zitten, zodat uw ogen niet telkens weer naar die mislukte plaatsen getrokken worden. Wilt u oud behang verwijderen en/of een nieuw behang perfect laten ophangen? Dan kunt u hiervoor HomeTeam inschakelen. HomeTeam kan zowel behang verwijderen als nieuwe behangen professioneel voor u ophangen.

Het belang van behang verwijderen

Als u uw hele woning of misschien wel een heel pand met woningen wilt laten behangen, kan dit een tijdrovende klus zijn. Belangrijk is dat behang goed geplaatst wordt, zodat het werkelijk jarenlang mee kan gaan. U hoeft deze klus dan ook maar eenmalig goed te laten doen en dan kan een woning er weer jaren tegenaan. Voor u gaat behangen, dient u uw muren goed voor te behandelen. Dit betekent dat u eventueel het oude behang moet verwijderen en ook de behangresten geheel van de muur dient te halen. Gaten dienen gedicht te worden en de muur moet ook helemaal glad zijn voor een perfect resultaat. Of u nu in een kamer of in een compleet gebouw oud behang wilt verwijderen, het kost veel tijd om secuur alles af te werken. Kiest u voor gemak? Dan kiest u voor HomeTeam.

Grote en kleine behangklussen

HomeTeam kunt u inschakelen voor een kleine klus, maar ook bij grootschalige projecten. Bij vragen en voor een offerte aanvragen, neemt u eenvoudig contact op met HomeTeam via het contactformulier. Onze afdeling klantadvies is 24 uur per dag beschikbaar, dus u krijgt snel reactie op uw vraag en/of offerteaanvraag. Onze afdeling klantadvies is ook telefonisch bereikbaar op 0900-6780000.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions