Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Behangen

“Hadden wij maar meteen een behangbedrijf ingehuurd.” Dat horen wij vaker als we bij mensen thuis een kamer of het hele huis komen behangen. U kiest wellicht voor behang, omdat behangen zo gemakkelijk lijkt. Behangen vergt toch meer expertise dan u misschien zult verwachten. Allereerst kan een hele kamer behangen erg veel tijd kosten. Het is vrij lastig om behangstroken nauwsluitend langs elkaar te krijgen, zodat deze feilloos op elkaar aansluiten. Zeker wanneer er ook een patroon in het behang zit. Ook het behang perfect tegen de muur aan krijgen, zonder luchtbellen en bobbels eronder is nog niet voor ieder gemakkelijk. Of het behang precies langs een raamkozijn plaatsen. Kortom: er is veel ervaring en expertise nodig om een behangklus tot een mooi, kwalitatief einde te brengen. Wilt u uw behang mooi tegen uw muren, zodat u hier jarenlang van kunt genieten? Schakel dan de professionals van HomeTeam in.

Professioneel behangbedrijf

Met een professioneel behangbedrijf hoeft u zich geen zorgen te maken over het behangresultaat. Wij nemen de hele klus voor u uit handen. Door de gespecialiseerde vakmensen en het juiste materiaal wordt uw behangklus snel en kwalitatief geklaard. Het resultaat: een prachtig behang dat jarenlang meegaat.

Scherpe prijzen

HomeTeam werkt met vakmensen en is van alle markten thuis. Wilt u eerst meer informatie of een offerte aanvragen? Dat kan! Neem contact op met klantadvies via 0900-6780000 of vul het contactformulier op onze website in.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions