Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Behangen

“Hadden wij maar meteen een behangbedrijf ingehuurd.” Dat horen wij vaker als we bij mensen thuis een kamer of het hele huis komen behangen. U kiest wellicht voor behang, omdat behangen zo gemakkelijk lijkt. Behangen vergt toch meer expertise dan u misschien zult verwachten. Allereerst kan een hele kamer behangen erg veel tijd kosten. Het is vrij lastig om behangstroken nauwsluitend langs elkaar te krijgen, zodat deze feilloos op elkaar aansluiten. Zeker wanneer er ook een patroon in het behang zit. Ook het behang perfect tegen de muur aan krijgen, zonder luchtbellen en bobbels eronder is nog niet voor ieder gemakkelijk. Of het behang precies langs een raamkozijn plaatsen. Kortom: er is veel ervaring en expertise nodig om een behangklus tot een mooi, kwalitatief einde te brengen. Wilt u uw behang mooi tegen uw muren, zodat u hier jarenlang van kunt genieten? Schakel dan de professionals van HomeTeam in.

Professioneel behangbedrijf

Met een professioneel behangbedrijf hoeft u zich geen zorgen te maken over het behangresultaat. Wij nemen de hele klus voor u uit handen. Door de gespecialiseerde vakmensen en het juiste materiaal wordt uw behangklus snel en kwalitatief geklaard. Het resultaat: een prachtig behang dat jarenlang meegaat.

Scherpe prijzen

HomeTeam werkt met vakmensen en is van alle markten thuis. Wilt u eerst meer informatie of een offerte aanvragen? Dat kan! Neem contact op met klantadvies via 0900-6780000 of vul het contactformulier op onze website in.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions