Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Bestrating

De experts van HomeTeam kunnen u met tal van projecten helpen, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Een goed voorbeeld hiervan is bestrating. Bestratingswerkzaamheden zijn lastig en vergen kennis en ervaring, maar toch zijn er nog altijd mensen die zelf aan de slag gaan. Soms met succes, maar vaker zonder succes. Dat is niet gek, want hierbij komt nogal wat kijken. De specialisten van HomeTeam pakken bestratingen echter wel professioneel aan en bezitten jarenlange ervaring op dit gebied. Niets is voor hen dan ook een uitdaging, maar toch hechten we bij HomeTeam veel waarde aan advies op maat. Door een persoonlijke benadering werken we niet alleen voordelig, maar zorgen we er ook voor dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Bestraten op maat

Of het nu gaat om een nieuwe oprit of een nieuw terras in de tuin, bestraten vergt de nodige kennis en het liefst ook heel wat ervaring. De vakmannen van HomeTeam die gespecialiseerd zijn in bestrating, zijn van alle markten thuis en werken al vele jaren op professioneel niveau. Door jaarlijkse cursussen blijven ze hun werkwijzen verbeteren en uitbreiden, waardoor geen project te gek voor ze is. Bovendien luisteren we altijd aandachtig naar uw wensen en eisen, om zo te bestraten op maat. Hiermee houden we onze kwaliteit hoog en de prijs laag. Wat wilt u nog meer?

Bestrating van HomeTeam

Bij HomeTeam zijn we 7 dagen per week en 24 uur bereikbaar, waardoor u te allen tijde op maat wordt geholpen. Of het nu gaat om nieuwe bestrating of het onderhoud ervan, onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar. Met een persoonlijke kijk op projecten, een focus op kwaliteit en professionaliteit en met een continue focus op een voordelige prijs, bent u bij HomeTeam aan het juiste adres voor al uw bestratingen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions