Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Bestraten

Tegels of stenen die kapot gaan bij het op maat snijden, deuken in de bestrating of uitstekende tegels of stenen waar u telkens weer over struikelt. Bestraten lijkt gemakkelijk, maar er komt toch meer expertise bij kijken dan u in eerste instantie misschien denkt. Zelfs een oprit of het terras in uw tuin bestraten vergt het nodige vakmanschap. Laat uw bestratingsklus klaren door echte vakmensen en kom naderhand geen problemen aan de bestrating tegen. U huurt zeer ervaren en opgeleide experts in bij HomeTeam.

Grote en kleine klussen

Of u nu grote of kleine bestratingsklussen heeft: HomeTeam helpt u graag. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn expert in hun vakgebied. Voor een bestratingsklus komen de juiste vakmensen u helpen, zodat de klus tot in de puntjes geklaard wordt. Geen verzakkingen achteraf, geen middelen die u zelf dient te verzorgen en geen onnodige kosten door het verkeerd op maat maken van tegels of stenen. Het enige dat u moet doen, is nadenken over hoe u het graag wilt hebben. Wij verzorgen de rest. Van het verwijderen van uw oude tegels tot het gereedmaken van de ondergrond en het bestraten met de nieuwe tegels. HomeTeam kan zowel door particulieren als door bedrijven en instanties ingezet worden. Geen klus is ons te klein of te groot!

Offerte voor bestrating

Wilt u de bestrating van uw terras, oprit, bedrijventerrein, zoals een parkeerplaats uit handen geven? U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Naast een offerte bieden wij op maat advies aan. Zo komen al onze projecten, gecombineerd met het vakwerk van onze experts, al jarenlang tot een goed einde. Kies voor service én kwaliteit en neem contact op met HomeTeam.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions