Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Bestraten

Tegels of stenen die kapot gaan bij het op maat snijden, deuken in de bestrating of uitstekende tegels of stenen waar u telkens weer over struikelt. Bestraten lijkt gemakkelijk, maar er komt toch meer expertise bij kijken dan u in eerste instantie misschien denkt. Zelfs een oprit of het terras in uw tuin bestraten vergt het nodige vakmanschap. Laat uw bestratingsklus klaren door echte vakmensen en kom naderhand geen problemen aan de bestrating tegen. U huurt zeer ervaren en opgeleide experts in bij HomeTeam.

Grote en kleine klussen

Of u nu grote of kleine bestratingsklussen heeft: HomeTeam helpt u graag. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn expert in hun vakgebied. Voor een bestratingsklus komen de juiste vakmensen u helpen, zodat de klus tot in de puntjes geklaard wordt. Geen verzakkingen achteraf, geen middelen die u zelf dient te verzorgen en geen onnodige kosten door het verkeerd op maat maken van tegels of stenen. Het enige dat u moet doen, is nadenken over hoe u het graag wilt hebben. Wij verzorgen de rest. Van het verwijderen van uw oude tegels tot het gereedmaken van de ondergrond en het bestraten met de nieuwe tegels. HomeTeam kan zowel door particulieren als door bedrijven en instanties ingezet worden. Geen klus is ons te klein of te groot!

Offerte voor bestrating

Wilt u de bestrating van uw terras, oprit, bedrijventerrein, zoals een parkeerplaats uit handen geven? U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Naast een offerte bieden wij op maat advies aan. Zo komen al onze projecten, gecombineerd met het vakwerk van onze experts, al jarenlang tot een goed einde. Kies voor service én kwaliteit en neem contact op met HomeTeam.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions