Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Bestrating

Geregeld proberen mensen zelf aan de slag te gaan bij bestrating, wat soms succes oplevert. Helaas niet altijd. Bestratingswerkzaamheden zijn lastig en vergen kennis en ervaring. Er wordt aangeraden om een specialist in huis te halen, aangezien er nogal wat komt kijken bij bestrating. De specialisten bij HomeTeam pakken bestrating professioneel aan en bezitten over een schat aan ervaring. Jarenlange ervaring, gepaard met veel kennis, zorgt ervoor dat geen enkel project te groot is voor onze specialisten.

HomeTeam: van alle markten thuis

HomeTeam is van alle markten thuis als het gaat om bestrating. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuw terras in de tuin of bijvoorbeeld een nieuwe oprit. Onze vakmannen werken al jarenlang op professioneel niveau. Ze grijpen elk project met beide handen aan en leveren altijd maatwerk.

Op de klant gericht

Bij HomeTeam is de klant écht koning. Onze vakmensen luisteren aandachtig naar uw wensen en eisen, om zo te bestraten op maat. Hiermee houden we onze kwaliteit hoog. HomeTeam hecht daarnaast veel waarde aan advies op maat. Door een persoonlijke benadering zorgen we er voor dat het eindresultaat aan uw verwachtingen zal voldoen.

U kunt te allen tijde bij ons terecht voor advies of vragen. Of het nu gaat om een nieuwe bestrating, het onderhoud ervan of gewoon een vraag omtrent bestrating. U kunt ons bereiken via e-mail: info@hometeam.nl of op werkdagen via de telefoon: 0900 – 678000. Als u meer wilt weten over bestratingen kunt u altijd een bezoek brengen aan onze website: http://www.hometeam.nl/consumenten/bestrating

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions