Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Bestrating

Geregeld proberen mensen zelf aan de slag te gaan bij bestrating, wat soms succes oplevert. Helaas niet altijd. Bestratingswerkzaamheden zijn lastig en vergen kennis en ervaring. Er wordt aangeraden om een specialist in huis te halen, aangezien er nogal wat komt kijken bij bestrating. De specialisten bij HomeTeam pakken bestrating professioneel aan en bezitten over een schat aan ervaring. Jarenlange ervaring, gepaard met veel kennis, zorgt ervoor dat geen enkel project te groot is voor onze specialisten.

HomeTeam: van alle markten thuis

HomeTeam is van alle markten thuis als het gaat om bestrating. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuw terras in de tuin of bijvoorbeeld een nieuwe oprit. Onze vakmannen werken al jarenlang op professioneel niveau. Ze grijpen elk project met beide handen aan en leveren altijd maatwerk.

Op de klant gericht

Bij HomeTeam is de klant écht koning. Onze vakmensen luisteren aandachtig naar uw wensen en eisen, om zo te bestraten op maat. Hiermee houden we onze kwaliteit hoog. HomeTeam hecht daarnaast veel waarde aan advies op maat. Door een persoonlijke benadering zorgen we er voor dat het eindresultaat aan uw verwachtingen zal voldoen.

U kunt te allen tijde bij ons terecht voor advies of vragen. Of het nu gaat om een nieuwe bestrating, het onderhoud ervan of gewoon een vraag omtrent bestrating. U kunt ons bereiken via e-mail: info@hometeam.nl of op werkdagen via de telefoon: 0900 – 678000. Als u meer wilt weten over bestratingen kunt u altijd een bezoek brengen aan onze website: http://www.hometeam.nl/consumenten/bestrating

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions