Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv-ketel plaatsen en onderhouden

Het juist onderhoud van uw cv-ketel is belangrijk, omdat u met regelmatige controles van de ketel storingen en vroegtijdige vervanging kunt voorkomen. Het bijvullen van de ketel is een klein klusje dat u vaak zelf kunt doen, maar soms zijn er grotere werkzaamheden die de cv-ketel nodig heeft, waarvoor u een specialist moet inschakelen. In dat geval kunt u terecht bij HomeTeam. Voor alle werkzaamheden rondom het plaatsen en/of onderhouden van de cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruime ervaring

HomeTeam heeft ruime ervaring in het plaatsen en onderhouden van cv-ketels. Wij controleren en repareren ruim tienduizend individuele cv-installaties per jaar. Dat geeft onze specialisten de expertise om met elke cv-ketel te kunnen werken. Als klant heeft u bij ons extra zekerheid over een goede afloop van de klus. Dat geeft u als bewoner een veilig en vertrouwd gevoel.

Niet alleen voor het plaatsen, controleren en onderhouden van individuele cv-ketels kunt u ons inschakelen. Ook voor werkzaamheden rondom geisers, gaskachels, moederhaarden en grotere, collectieve installaties kunt u ons bellen. Wij werken ook regelmatig voor recreatiewoningen, flats, complexen en zorginstellingen. Daarom kunt u voor al uw zakelijke én particuliere klussen terecht onder één dak, namelijk dat van HomeTeam!

Controle is belangrijk

Het regelmatig controleren van u cv-ketel is belangrijk, omdat er ernstige calamiteiten kunnen ontstaan wanneer er bijvoorbeeld iets mis is met de rookgasafvoer of de uitstoot van koolmonoxide. Bent u bang dat u hier zelf niet met het juiste oog naar kunt kijken, dan helpen de specialisten van HomeTeam u daar graag bij. Vanwege jarenlange ervaring in het vak en het bezit van de juiste diploma’s weten zij precies waar ze naar moeten kijken. Op die manier kunt u veilig gebruik blijven maken van uw cv-ketel en hoeft u niet bang te zijn voor problemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions