Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv-ketel plaatsen en onderhouden

Het juist onderhoud van uw cv-ketel is belangrijk, omdat u met regelmatige controles van de ketel storingen en vroegtijdige vervanging kunt voorkomen. Het bijvullen van de ketel is een klein klusje dat u vaak zelf kunt doen, maar soms zijn er grotere werkzaamheden die de cv-ketel nodig heeft, waarvoor u een specialist moet inschakelen. In dat geval kunt u terecht bij HomeTeam. Voor alle werkzaamheden rondom het plaatsen en/of onderhouden van de cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruime ervaring

HomeTeam heeft ruime ervaring in het plaatsen en onderhouden van cv-ketels. Wij controleren en repareren ruim tienduizend individuele cv-installaties per jaar. Dat geeft onze specialisten de expertise om met elke cv-ketel te kunnen werken. Als klant heeft u bij ons extra zekerheid over een goede afloop van de klus. Dat geeft u als bewoner een veilig en vertrouwd gevoel.

Niet alleen voor het plaatsen, controleren en onderhouden van individuele cv-ketels kunt u ons inschakelen. Ook voor werkzaamheden rondom geisers, gaskachels, moederhaarden en grotere, collectieve installaties kunt u ons bellen. Wij werken ook regelmatig voor recreatiewoningen, flats, complexen en zorginstellingen. Daarom kunt u voor al uw zakelijke én particuliere klussen terecht onder één dak, namelijk dat van HomeTeam!

Controle is belangrijk

Het regelmatig controleren van u cv-ketel is belangrijk, omdat er ernstige calamiteiten kunnen ontstaan wanneer er bijvoorbeeld iets mis is met de rookgasafvoer of de uitstoot van koolmonoxide. Bent u bang dat u hier zelf niet met het juiste oog naar kunt kijken, dan helpen de specialisten van HomeTeam u daar graag bij. Vanwege jarenlange ervaring in het vak en het bezit van de juiste diploma’s weten zij precies waar ze naar moeten kijken. Op die manier kunt u veilig gebruik blijven maken van uw cv-ketel en hoeft u niet bang te zijn voor problemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions