Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv ketel installeren Steenwijk

Voor u uw nieuwe CV ketel kunt gebruiken, moet u de verwarmingsketel eerst installeren. Dit betekent niet alleen dat u de cv-ketel aansluit, maar ook dat u de verwarmingsketel op de juiste manier instelt. U kunt uw nieuwe cv-ketel zelf plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit klusje uit te besteden aan een HomeTeam expert. 

CV ketel installeren: zelf doen of laten doen?

Weet u precies hoe u uw nieuwe verwarmingsketel moet plaatsen, heeft u voldoende tijd om dit te doen en bent u een handige doe-het-zelver, dan kunt u uw nieuwe verwarmingsketel prima zelf plaatsen. Heeft u dit echter nog nooit gedaan, heeft u geen idee wat u moet doen of heeft u geen tijd om de verwarmingsketel zelf te plaatsen? Dan kunt u beter een HomeTeam expert inhuren om de installatie te regelen. 

Komt er een HomeTeam expert langs voor de installatie, dan weet u zeker dat deze klus goed uitgevoerd wordt. Dit betekent dat u de garantie heeft op een goed werkende cv-ketel. Ook bespaart u tijd, aangezien u zelf niet met de installatie aan de slag hoeft.

HomeTeam: voor een vakkundige en snelle installatie 

Heeft u net een nieuwe verwarmingsketel gekocht en wilt u uw nieuwe cv-ketel laten plaatsen door een HomeTeam expert? Vraag dan een offerte aan op onze website. Gaat u akkoord met de offerte, dan komt er snel een HomeTeam installatiespecialist langs voor een vakkundige en bovendien snelle installatie. Als u meer wil weten over onze vakmannen of over andere klussen die wij voor u uit kunnen voeren, kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions