Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv ketel installeren Steenwijk

Voor u uw nieuwe CV ketel kunt gebruiken, moet u de verwarmingsketel eerst installeren. Dit betekent niet alleen dat u de cv-ketel aansluit, maar ook dat u de verwarmingsketel op de juiste manier instelt. U kunt uw nieuwe cv-ketel zelf plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit klusje uit te besteden aan een HomeTeam expert. 

CV ketel installeren: zelf doen of laten doen?

Weet u precies hoe u uw nieuwe verwarmingsketel moet plaatsen, heeft u voldoende tijd om dit te doen en bent u een handige doe-het-zelver, dan kunt u uw nieuwe verwarmingsketel prima zelf plaatsen. Heeft u dit echter nog nooit gedaan, heeft u geen idee wat u moet doen of heeft u geen tijd om de verwarmingsketel zelf te plaatsen? Dan kunt u beter een HomeTeam expert inhuren om de installatie te regelen. 

Komt er een HomeTeam expert langs voor de installatie, dan weet u zeker dat deze klus goed uitgevoerd wordt. Dit betekent dat u de garantie heeft op een goed werkende cv-ketel. Ook bespaart u tijd, aangezien u zelf niet met de installatie aan de slag hoeft.

HomeTeam: voor een vakkundige en snelle installatie 

Heeft u net een nieuwe verwarmingsketel gekocht en wilt u uw nieuwe cv-ketel laten plaatsen door een HomeTeam expert? Vraag dan een offerte aan op onze website. Gaat u akkoord met de offerte, dan komt er snel een HomeTeam installatiespecialist langs voor een vakkundige en bovendien snelle installatie. Als u meer wil weten over onze vakmannen of over andere klussen die wij voor u uit kunnen voeren, kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions