Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv ketel installeren Hoogeveen

U heeft uw oude verwarmingsketel jarenlang goed kunnen gebruiken, maar nu is de ketel toch echt aan vervanging toe. U heeft al een nieuwe verwarmingsketel besteld, maar dit apparaat moet nog wel geïnstalleerd worden. Heeft u geen idee hoe u dit moet doen of heeft u hier simpelweg helemaal geen tijd voor? Dan laat u de nieuwe cv-ketel installeren door een HomeTeam expert.

De CV ketel laten installeren: de voordelen

Het inhuren van een HomeTeam installatiespecialist voor het plaatsen van uw nieuwe verwarmingsketel, brengt diverse voordelen met zich mee. Het gaat om de volgende pluspunten:

  • U bespaart tijd omdat u de cv-ketel niet zelf hoeft te plaatsen. 
  • U weet zeker dat de nieuwe verwarmingsketel op de juiste manier geplaatst wordt. 
  • Uw nieuwe verwarmingsketel wordt op de juiste manier ingesteld.

Daarnaast kan uw HomeTeam expert u ook advies geven over het optimale gebruik van de verwarmingsketel, bijvoorbeeld door de functies van de cv-ketel kort uit te leggen. En wilt u uw cv-ketel door dezelfde specialist laten onderhouden? Dan is dit zeker mogelijk, want de meeste HomeTeam installatiespecialisten voeren ook onderhoudsbeurten uit in Hoogeveen en de omgeving van deze woonplaats. 
 

HomeTeam: professionele installatie van alle soorten ketels 

Of u nu een gloednieuwe HR-ketel heeft aangeschaft of een tweedehands verwarmingsketel heeft gekocht via het internet: wij kunnen alle ketels op vakkundige wijze voor u plaatsen. Bent u benieuwd welke kosten u moet betalen om uw verwarmingsketel door HomeTeam te laten plaatsen? Vraag dan een offerte aan op onze website en u weet precies wat uw installatie gaat kosten.

Heeft u vragen over onze werkwijze, onze installatiespecialisten of over andere diensten die wij aanbieden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions