Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv ketel installeren Meppel

De gemiddelde CV ketel heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Gebruikt u uw cv-ketel al vele jaren en werkt het apparaat niet meer goed, dan is het tijd om de verwarmingsketel te vervangen. Dit doet u door eerst een nieuw exemplaar te kopen en deze vervolgens te plaatsen. Wilt u dit zelf niet doen? Dan schakelt u HomeTeam in om de verwarmingsketel voor u te laten plaatsen. 

Nieuwe ketel? Laat deze installeren door een expert

U kunt uw nieuwe CV zelf plaatsen, maar dit is niet eenvoudig. Heeft u dit nog nooit zelf gedaan, dan is de kans groot dat u fouten maakt bij het plaatsen van het apparaat. Hierdoor kan het apparaat beperkt worden in het functioneren of kan het zelfs gebeuren dat de verwarmingsketel helemaal niet werkt. Wilt u dit voorkomen? Laat de verwarmingsketel dan door een expert van HomeTeam plaatsen. 

Laat u uw verwarmingsketel door een expert plaatsen, dan weet u zeker dat dit goed gaat. Ook bespaart u veel tijd, want u hoeft de cv-ketel nu zelf niet te installeren. 

HomeTeam: altijd een snelle installatie

De specialisten van HomeTeam hebben door de jaren heen al vele verwarmingsketels mogen plaatsen, in verschillende soorten panden. Het maakt niet uit in wat voor pand de nieuwe verwarmingsketel moet komen en wat voor cv-ketel u heeft aangeschaft, want wij kunnen alle ketels plaatsen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Wilt u een offerte aanvragen voor het plaatsen van uw verwarmingsketel? Dan kunt u het offerteformulier op de website invullen. Gaat u akkoord met de offerte, dan komen wij snel bij u langs in Meppel om de verwarmingsketel te plaatsen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions