Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv ketel installeren Meppel

De gemiddelde CV ketel heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Gebruikt u uw cv-ketel al vele jaren en werkt het apparaat niet meer goed, dan is het tijd om de verwarmingsketel te vervangen. Dit doet u door eerst een nieuw exemplaar te kopen en deze vervolgens te plaatsen. Wilt u dit zelf niet doen? Dan schakelt u HomeTeam in om de verwarmingsketel voor u te laten plaatsen. 

Nieuwe ketel? Laat deze installeren door een expert

U kunt uw nieuwe CV zelf plaatsen, maar dit is niet eenvoudig. Heeft u dit nog nooit zelf gedaan, dan is de kans groot dat u fouten maakt bij het plaatsen van het apparaat. Hierdoor kan het apparaat beperkt worden in het functioneren of kan het zelfs gebeuren dat de verwarmingsketel helemaal niet werkt. Wilt u dit voorkomen? Laat de verwarmingsketel dan door een expert van HomeTeam plaatsen. 

Laat u uw verwarmingsketel door een expert plaatsen, dan weet u zeker dat dit goed gaat. Ook bespaart u veel tijd, want u hoeft de cv-ketel nu zelf niet te installeren. 

HomeTeam: altijd een snelle installatie

De specialisten van HomeTeam hebben door de jaren heen al vele verwarmingsketels mogen plaatsen, in verschillende soorten panden. Het maakt niet uit in wat voor pand de nieuwe verwarmingsketel moet komen en wat voor cv-ketel u heeft aangeschaft, want wij kunnen alle ketels plaatsen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Wilt u een offerte aanvragen voor het plaatsen van uw verwarmingsketel? Dan kunt u het offerteformulier op de website invullen. Gaat u akkoord met de offerte, dan komen wij snel bij u langs in Meppel om de verwarmingsketel te plaatsen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions