Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV-ketel plaatsen Hoogeveen

Wilt u een nieuwe cv-ketel plaatsen in Hoogeveen? De cv-specialisten van HomeTeam helpen u graag verder! Onze specialisten zorgen niet alleen voor het plaatsen van de cv-ketel, maar denken ook graag met u mee over de meest geschikte cv-ketel voor uw woning. Kiest u bijvoorbeeld voor een nieuwe combiketel, een hr-ketel of een losse cv-ketel? Veel consumenten vinden het lastig om de verschillende soorten cv-ketels met elkaar te vergelijken, waardoor zij niet altijd de beste of meest rendabele keuze maken. Een vakkundige specialist van HomeTeam helpt u bij het maken van deze vergelijking! 

Tip: heeft u momenteel een losse boiler, die al heel wat jaren oud is? Het kan voordelig zijn om alvast over te stappen op een combiketel, in plaats van het kopen van een losse cv-ketel. 

Welke cv-ketel laten plaatsen in Hoogeveen?

Een cv-ketel plaatsen in Hoogeveen begint bij het vinden van het juiste type cv-ketel. Veel consumenten schrikken van de investering die zij moeten doen voor het laten plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Dit geldt zeker voor hr- en combiketels van tegenwoordig. Toch is het op langere termijn vaak voordeliger om te kiezen voor een dergelijke ketel, dan voor een losse cv-ketel. Met een hr- of combiketel bespaart u jaarlijks namelijk flink op de kosten voor uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Na een aantal jaar heeft u de investering in een hr- of combiketel terugverdiend en zult u enkel nog geld besparen. 

CV-onderhoud uit laten voeren

Om te voorkomen dat de cv-ketel na een paar jaar vervangen moet worden is het raadzaam om eens per jaar cv-onderhoud in Hoogeveen uit te laten voeren. Ook voor cv-onderhoud bent u bij een specialist van HomeTeam aan het juiste adres. Een specialist kijkt uw cv-ketel na op slijtage aan onderdelen en grote stofhopen in de ketel. 

Wilt u meer weten over de verschillen tussen cv-ketels? Een specialist van HomeTeam komt graag bij u langs om u hier meer over te vertellen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions