Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV-ketel plaatsen Meppel

De cv-ketel is een van de meest essentiële elementen binnen uw woning. Vanuit de cv-ketel wordt warm water naar de verschillende kamers in huis gevoerd, voor het verwarmen van de radiatoren, het bieden van warm water tijdens het douchen, enzovoorts. Toch wordt de cv-ketel regelmatig vergeten door woningbezitters! Het gevolg van achterstallig onderhoud kan zijn dat de cv-ketel niet langer te gebruiken is. Is uw cv-ketel kapot of sterk verouderd? Laat een nieuwe cv-ketel plaatsen in Meppel door een installateur van HomeTeam. Onze installateurs hebben een ruime ervaring in het plaatsen van cv-ketels in Meppel en omgeving. 

Verschillende soorten cv-ketels plaatsen

Onze installateurs kunnen verschillende soorten cv-ketels plaatsen in Meppel. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een losse cv-ketel en een zogenaamde combi- of hr-ketel. Naast het feit dat we een cv-ketel plaatsen in Meppel, kunnen we u van een passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft bij het uitzoeken van een nieuwe cv-ketel. Veel consumenten vinden het lastig om cv-ketels met elkaar te vergelijken. 

Een hr-ketel is vaak veel duurder dan een simpel model cv-ketel, maar kan u op termijn veel geld besparen. Wij berekenen graag of dit voor u interessant kan zijn, of dat u beter voor een simpeler model cv-ketel kunt kiezen. 

Het onderhouden van cv-ketels

Een nieuwe cv-ketel installeren in Meppel is vaak snel voor u uitgevoerd. Ook na het plaatsen van de cv-ketel kunt u blijven rekenen op onze vakkundige cv-specialist! Schakel de cv-specialist bijvoorbeeld eens per jaar in voor het uitvoeren van cv-onderhoud. Het is belangrijk dat de cv-ketel regelmatig wordt onderhouden door een vakkundige cv-specialist, om te voorkomen dat u te maken krijgt met vervelende storingen. Door de jaren heen kunnen onderdelen van de cv-ketel versleten raken en ontstaan vaak grote hopen stof in de cv-ketel. Dit belemmert de werking van uw nieuwe cv-ketel in Meppel.

Meer weten over het installeren van een cv-ketel? Onze specialisten helpen u graag op weg. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions