Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV-ketel plaatsen Meppel

De cv-ketel is een van de meest essentiële elementen binnen uw woning. Vanuit de cv-ketel wordt warm water naar de verschillende kamers in huis gevoerd, voor het verwarmen van de radiatoren, het bieden van warm water tijdens het douchen, enzovoorts. Toch wordt de cv-ketel regelmatig vergeten door woningbezitters! Het gevolg van achterstallig onderhoud kan zijn dat de cv-ketel niet langer te gebruiken is. Is uw cv-ketel kapot of sterk verouderd? Laat een nieuwe cv-ketel plaatsen in Meppel door een installateur van HomeTeam. Onze installateurs hebben een ruime ervaring in het plaatsen van cv-ketels in Meppel en omgeving. 

Verschillende soorten cv-ketels plaatsen

Onze installateurs kunnen verschillende soorten cv-ketels plaatsen in Meppel. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een losse cv-ketel en een zogenaamde combi- of hr-ketel. Naast het feit dat we een cv-ketel plaatsen in Meppel, kunnen we u van een passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft bij het uitzoeken van een nieuwe cv-ketel. Veel consumenten vinden het lastig om cv-ketels met elkaar te vergelijken. 

Een hr-ketel is vaak veel duurder dan een simpel model cv-ketel, maar kan u op termijn veel geld besparen. Wij berekenen graag of dit voor u interessant kan zijn, of dat u beter voor een simpeler model cv-ketel kunt kiezen. 

Het onderhouden van cv-ketels

Een nieuwe cv-ketel installeren in Meppel is vaak snel voor u uitgevoerd. Ook na het plaatsen van de cv-ketel kunt u blijven rekenen op onze vakkundige cv-specialist! Schakel de cv-specialist bijvoorbeeld eens per jaar in voor het uitvoeren van cv-onderhoud. Het is belangrijk dat de cv-ketel regelmatig wordt onderhouden door een vakkundige cv-specialist, om te voorkomen dat u te maken krijgt met vervelende storingen. Door de jaren heen kunnen onderdelen van de cv-ketel versleten raken en ontstaan vaak grote hopen stof in de cv-ketel. Dit belemmert de werking van uw nieuwe cv-ketel in Meppel.

Meer weten over het installeren van een cv-ketel? Onze specialisten helpen u graag op weg. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions