Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV-ketel plaatsen Steenwijk

Een nieuwe cv-ketel plaatsen in Steenwijk is een klus die u wellicht liever aan een specialist op dit gebied overlaat. HomeTeam biedt u een dergelijke specialist voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel in Steenwijk en de omgeving hiervan. Naast het feit dat een cv-specialist u helpt bij het plaatsen van de cv-ketel, kan de specialist u tevens van een passend advies voorzien over de verschillende soorten cv-ketels die tegenwoordig worden aangeboden. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een conventionele cv-ketel, een combiketel en een hr-ketel? Door de verschillen tussen deze cv-ketels goed op een rijtje te zetten, wordt het maken van de juiste keuze een stuk eenvoudiger. 

Een nieuwe cv-ketel plaatsen in Steenwijk

Na het maken van uw keuze tussen verschillende soorten cv-ketels komt onze vakkundige cv-specialist bij u langs voor het plaatsen van de cv-ketel in Steenwijk. Vaak is een cv-ketel plaatsen dermate lastig, dat particulieren hier zelf niet aan beginnen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van de cv-ketel, het aansluiten van de cv-ketel op het leidingnetwerk in uw woning, enzovoorts. Wanneer deze aansluiting niet goed is kunnen er vervelende lekkages ontstaan met een blijvende waterschade tot gevolg. Wanneer u momenteel een combinatie heeft van een losse cv-ketel en losse boiler kan het raadzaam zijn om te kiezen voor een combiketel bij een defecte cv-ketel. Dit bespaart u energie en scheelt u in het cv-onderhoud wat jaarlijks moet worden uitgevoerd. 

Specialist voor cv-onderhoud in Steenwijk

Naast het feit dat een specialist van HomeTeam u helpt bij het plaatsen van de cv-ketel in Steenwijk, voeren wij ook graag cv-onderhoud voor u uit. Tijdens het uitvoeren van cv-onderhoud aan uw cv-ketel controleert de cv-specialist de onderdelen van uw cv-ketel op beginnende slijtage. Wanneer er sprake blijkt te zijn van slijtage zullen de onderdelen waar mogelijk direct voor u vervangen worden. Zo voorkomt u dat u te maken krijgt met vervelende storingen in de cv-ketel. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions