Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV-ketel plaatsen Steenwijk

Een nieuwe cv-ketel plaatsen in Steenwijk is een klus die u wellicht liever aan een specialist op dit gebied overlaat. HomeTeam biedt u een dergelijke specialist voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel in Steenwijk en de omgeving hiervan. Naast het feit dat een cv-specialist u helpt bij het plaatsen van de cv-ketel, kan de specialist u tevens van een passend advies voorzien over de verschillende soorten cv-ketels die tegenwoordig worden aangeboden. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een conventionele cv-ketel, een combiketel en een hr-ketel? Door de verschillen tussen deze cv-ketels goed op een rijtje te zetten, wordt het maken van de juiste keuze een stuk eenvoudiger. 

Een nieuwe cv-ketel plaatsen in Steenwijk

Na het maken van uw keuze tussen verschillende soorten cv-ketels komt onze vakkundige cv-specialist bij u langs voor het plaatsen van de cv-ketel in Steenwijk. Vaak is een cv-ketel plaatsen dermate lastig, dat particulieren hier zelf niet aan beginnen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van de cv-ketel, het aansluiten van de cv-ketel op het leidingnetwerk in uw woning, enzovoorts. Wanneer deze aansluiting niet goed is kunnen er vervelende lekkages ontstaan met een blijvende waterschade tot gevolg. Wanneer u momenteel een combinatie heeft van een losse cv-ketel en losse boiler kan het raadzaam zijn om te kiezen voor een combiketel bij een defecte cv-ketel. Dit bespaart u energie en scheelt u in het cv-onderhoud wat jaarlijks moet worden uitgevoerd. 

Specialist voor cv-onderhoud in Steenwijk

Naast het feit dat een specialist van HomeTeam u helpt bij het plaatsen van de cv-ketel in Steenwijk, voeren wij ook graag cv-onderhoud voor u uit. Tijdens het uitvoeren van cv-onderhoud aan uw cv-ketel controleert de cv-specialist de onderdelen van uw cv-ketel op beginnende slijtage. Wanneer er sprake blijkt te zijn van slijtage zullen de onderdelen waar mogelijk direct voor u vervangen worden. Zo voorkomt u dat u te maken krijgt met vervelende storingen in de cv-ketel. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions