Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv ketel vervangen

Een hedendaagse woning is niet compleet zonder cv ketel. Laat uw cv ketel vervangen of nieuwe cv ketel installeren door de vakkundige specialisten van HomeTeam. Een vakman van HomeTeam beschikt over de juiste gereedschappen, meetinstrumenten en technieken om uw cv ketel te installeren. Door regelmatig onderhoud kijkt u nooit meer om naar de ketel en heeft u altijd warm water om te douchen.

De klus wordt altijd geklaard

Een cv ketel is het warme hart van uw huis. Toch twijfelt u over het type dat geschikt is voor uw situatie. Ieder huis, appartement en gebouw zoals een bedrijfspand is uniek en daarom heeft u een advies op maat nodig. De ervaren vaklieden van HomeTeam geven u graag advies wat voor cv ketel het best bij u past. Een cv ketel vervangen, een muur stucen, of een geheel nieuw dak boven uw hoofd: bij HomeTeam stellen wij een team van vakmensen samen voor uw project. Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid en zorgt ervoor dat een klus altijd geklaard wordt.

Geef uw project uit handen

Wij bieden u professioneel advies. Zo kunnen wij snel en behendig een cv ketel vervangen voor uw woning, maar ook voor meerdere gebouwen. Ook zorgt HomeTeam voor de juiste onderhoudsservice van de ketel. HomeTeam regelt alles tot in de puntjes, waarbij een persoonlijke service en de beste kwaliteit centraal staan. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons via 0900 - 67800 00 of stuur een email naar info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions