Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV ketel vervangen Hoogeveen

De CV ketel heeft een belangrijke functie in huis. Zo zorgt de verwarmingsketel er niet alleen voor dat u warm water kunt gebruiken in de keuken en in de badkamer, maar zorgt de cv-ketel ook voor een comfortabele temperatuur in uw woning. Werkt uw verwarmingsketel niet meer goed? Dan heeft u hier zeker last van. Mogelijk is het verstandiger uw cv-ketel te laten vernieuwen door een installatiespecialist van HomeTeam.

CV ketel laten repareren of vervangen?

Als uw verwarmingsketel niet meer goed werkt, kunt u ervoor kiezen de cv-ketel te laten repareren of vernieuwen. Is de cv-ketel nog niet zo oud, dan kunt u voor een reparatie kiezen. 

Is de verwarmingsketel echter al rond de 10 jaar oud of zelfs ouder, dan heeft een reparatie niet meer zo veel zin. De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is namelijk 10 tot 15 jaar. Laat u uw oude verwarmingsketel repareren, dan betekent dit dat u veel geld in een apparaat investeert dat u over een tijdje toch moet vernieuwen. Bij een oudere verwarmingsketel is een vervanging dan ook altijd beter.

HomeTeam: voor al uw verwarmingsketel klussen 

HomeTeam heeft tientallen ervaren bouwexperts uit Hoogeveen en omgeving in het netwerk, die u stuk voor stuk kunnen helpen met diverse verwarmingsketel gerelateerde klussen. Denk hierbij aan het onderhouden van uw cv-ketel, maar ook aan het repareren van een defecte verwarmingsketel of het uitvoeren van een vakkundige en snelle ketelinstallatie. Meer weten over de verwarmingsketel gerelateerde klussen die wij voor u uit kunnen voeren? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u hier graag meer over. 

Wilt u uw oude cv-ketel laten vervangen door een HomeTeam specialist? Vraag dan een offerte aan op onze website en u weet precies wat u hiervoor moet betalen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions