Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV ketel vervangen Hoogeveen

De CV ketel heeft een belangrijke functie in huis. Zo zorgt de verwarmingsketel er niet alleen voor dat u warm water kunt gebruiken in de keuken en in de badkamer, maar zorgt de cv-ketel ook voor een comfortabele temperatuur in uw woning. Werkt uw verwarmingsketel niet meer goed? Dan heeft u hier zeker last van. Mogelijk is het verstandiger uw cv-ketel te laten vernieuwen door een installatiespecialist van HomeTeam.

CV ketel laten repareren of vervangen?

Als uw verwarmingsketel niet meer goed werkt, kunt u ervoor kiezen de cv-ketel te laten repareren of vernieuwen. Is de cv-ketel nog niet zo oud, dan kunt u voor een reparatie kiezen. 

Is de verwarmingsketel echter al rond de 10 jaar oud of zelfs ouder, dan heeft een reparatie niet meer zo veel zin. De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is namelijk 10 tot 15 jaar. Laat u uw oude verwarmingsketel repareren, dan betekent dit dat u veel geld in een apparaat investeert dat u over een tijdje toch moet vernieuwen. Bij een oudere verwarmingsketel is een vervanging dan ook altijd beter.

HomeTeam: voor al uw verwarmingsketel klussen 

HomeTeam heeft tientallen ervaren bouwexperts uit Hoogeveen en omgeving in het netwerk, die u stuk voor stuk kunnen helpen met diverse verwarmingsketel gerelateerde klussen. Denk hierbij aan het onderhouden van uw cv-ketel, maar ook aan het repareren van een defecte verwarmingsketel of het uitvoeren van een vakkundige en snelle ketelinstallatie. Meer weten over de verwarmingsketel gerelateerde klussen die wij voor u uit kunnen voeren? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u hier graag meer over. 

Wilt u uw oude cv-ketel laten vervangen door een HomeTeam specialist? Vraag dan een offerte aan op onze website en u weet precies wat u hiervoor moet betalen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions