Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv ketel vervangen Meppel

Een CV ketel gaat ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Heeft u een oude verwarmingsketel die u intensief gebruikt, dan is de kans groot dat het apparaat na een tijdje niet meer goed functioneert. In dit geval is het noodzakelijk uw verwarmingsketel te vernieuwen door een nieuw exemplaar te (laten) installeren. 

Wanneer de CV ketel vervangen?

Heeft u een oudere verwarmingsketel, maar weet u niet zeker of u uw cv-ketel moet vernieuwen? Dan is het handig om te weten wanneer het plaatsen van een nieuwe cv-ketel verstandig is. Dit is het geval in de volgende situaties:

  • De verwarmingsketel werkt niet goed meer.
  • De verwarmingsketel is defect (een oude verwarmingsketel kunt u beter laten vervangen dan repareren). 
  • De verwarmingsketel vormt een gevaar in huis. 
  • De verwarmingsketel verbruikt onnodig veel energie. 

Heeft u een oude cv-ketel die niet meer goed werkt, dan kunt u het apparaat beter laten verwijderen en een nieuwe verwarmingsketel laten plaatsen. In dit geval is een reparatie namelijk onnodig duur, aangezien u de verwarmingsketel na de reparatie slechts nog korte tijd kunt gebruiken. 

HomeTeam: voor een snelle en vakkundige installatie 

De installatiespecialisten van HomeTeam hebben door de jaren heen honderden verschillende verwarmingsketels mogen plaatsen, bij vele verschillende klanten. Wilt u uw cv-ketel ook door een expert laten installeren, voor een snelle en vakkundige installatie? Dan komen wij graag bij u langs. 

Bent u benieuwd wat het vernieuwen van uw cv-ketel ongeveer gaat kosten bij HomeTeam? Dan kunt u een offerte aanvragen via onze website. Gaat u akkoord met de offerte, dan komen wij snel bij u langs in Meppel om de oude verwarmingsketel te verwijderen en het nieuwe exemplaar vakkundig te installeren. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions