Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv ketel vervangen Meppel

Een CV ketel gaat ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Heeft u een oude verwarmingsketel die u intensief gebruikt, dan is de kans groot dat het apparaat na een tijdje niet meer goed functioneert. In dit geval is het noodzakelijk uw verwarmingsketel te vernieuwen door een nieuw exemplaar te (laten) installeren. 

Wanneer de CV ketel vervangen?

Heeft u een oudere verwarmingsketel, maar weet u niet zeker of u uw cv-ketel moet vernieuwen? Dan is het handig om te weten wanneer het plaatsen van een nieuwe cv-ketel verstandig is. Dit is het geval in de volgende situaties:

  • De verwarmingsketel werkt niet goed meer.
  • De verwarmingsketel is defect (een oude verwarmingsketel kunt u beter laten vervangen dan repareren). 
  • De verwarmingsketel vormt een gevaar in huis. 
  • De verwarmingsketel verbruikt onnodig veel energie. 

Heeft u een oude cv-ketel die niet meer goed werkt, dan kunt u het apparaat beter laten verwijderen en een nieuwe verwarmingsketel laten plaatsen. In dit geval is een reparatie namelijk onnodig duur, aangezien u de verwarmingsketel na de reparatie slechts nog korte tijd kunt gebruiken. 

HomeTeam: voor een snelle en vakkundige installatie 

De installatiespecialisten van HomeTeam hebben door de jaren heen honderden verschillende verwarmingsketels mogen plaatsen, bij vele verschillende klanten. Wilt u uw cv-ketel ook door een expert laten installeren, voor een snelle en vakkundige installatie? Dan komen wij graag bij u langs. 

Bent u benieuwd wat het vernieuwen van uw cv-ketel ongeveer gaat kosten bij HomeTeam? Dan kunt u een offerte aanvragen via onze website. Gaat u akkoord met de offerte, dan komen wij snel bij u langs in Meppel om de oude verwarmingsketel te verwijderen en het nieuwe exemplaar vakkundig te installeren. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions