Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV ketel vervangen Steenwijk

Merkt u dat het langer duurt om het water uit de kraan op te warmen of wordt uw huis niet meer zo goed verwarmd als voorheen? Dan kan dit komen door slijtage van uw cv ketel. Is uw verwarmingsketel flink versleten en is het apparaat al vrij oud, dan dient u de cv-ketel te laten vervangen door een nieuw exemplaar. HomeTeam kan u hierbij helpen, door de oude cv-ketel te verwijderen en de nieuwe voor u te installeren

Nieuwe cv ketel laten installeren? HomeTeam helpt graag

U heeft al een nieuwe cv-ketel gekocht, maar deze verwarmingsketel zit nog in de doos. U weet niet hoe u uw oude verwarmingsketel moet verwijderen en u weet ook niet hoe u de nieuwe cv-ketel moet installeren. Gelukkig weten de specialisten van HomeTeam wel hoe dit werkt. Zij komen graag bij u langs om uw oude verwarmingsketel af te sluiten en weg te halen en uw nieuwe verwarmingsketel neer te zetten, aan te sluiten en te installeren. 

Wij kunnen alle soorten verwarmingsketels voor u installeren. Denk hierbij aan de nieuwste modellen op de markt, maar ook aan oudere modellen. Ook maakt het niet uit waar u in Steenwijk woont, want wij helpen iedereen in deze woonplaats met het installeren van de nieuwe verwarmingsketel.

HomeTeam: ook voor onderhoud en reparaties 

De specialisten van HomeTeam installeren niet alleen nieuwe ketels, maar kunnen u ook helpen door uw verwarmingsketel te onderhouden of te repareren. Is uw verwarmingsketel kapot, maar is het apparaat nog niet oud en versleten genoeg voor een vervanging? Dan kunt u de verwarmingsketel ook door HomeTeam laten repareren. 

Wilt u meer weten over onze installaties, onderhoudsbeurten of reparaties? Neem dan contact met ons op. Direct een offerte aanvragen? Dat doet u via onze website.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions