Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Cv onderhoud

Zonder goedwerkende cv in uw huis heeft u geen warm water en geen verwarming. Een cv is dus in iedere woning van zeer groot belang. Ook is het belangrijk om een cv regelmatig te checken en te onderhouden. Het zal u maar gebeuren dat uw cv in de winter ineens uitvalt en u dan snel een nieuwe moet aanschaffen. Met regelmatig cv onderhoud voorkomt u problemen aan uw cv en kunt u onvoorziene en tevens onnodige kosten besparen. Wilt u ook dat uw cv goed wordt onderhouden om zo lastige problemen en eventueel onnodige kosten te voorkomen? Schakel HomeTeam in en laat onze experts uw cv-ketel tijdig onderhouden, zodat deze ketel jarenlang meegaat.

Vakkundig

De medewerkers van HomeTeam zijn stuk voor stuk echte vakmensen. Voor iedere klus zetten wij de juiste mensen in, zodat alle klussen op een kwalitatieve manier tot een einde worden gebracht. Zo ook bij het cv onderhoud. Onze cv-specialisten hebben ruime ervaring met cv-ketels, in alle soorten en maten. Of het nu om een gigantische ketel in een fabriekspand gaat of om een kleine cv-ketel, zoals in een particuliere woning. De cv-specialisten van HomeTeam zijn opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Zo kunnen ze alle klussen rondom cv installatie en cv onderhoud snel en vakkundig klaren. Hierna kunt u weer zorgeloos ertegenaan met uw cv-ketel.

HomeTeam inschakelen

Ook als u uw cv niet door HomeTeam heeft laten installeren, kunt u ons gewoon inschakelen voor vakkundig cv onderhoud. Wij hebben veel specialisten in dienst, die u snel kunnen helpen. Heeft u vragen? Dan beantwoorden wij die graag. Persoonlijke service vinden wij namelijk heel belangrijk. Uiteraard kunt u voor vragen ook zonder een specialist van ons aan uw huis, contact met ons opnemen. Onze afdeling klantadvies is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Ook voor een offerte kunt u hier terecht, alsmede op onze website op de pagina offerteaanvragen. Kies voor een langdurig leven van uw cv-ketel, kies voor HomeTeam.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions