Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

CV-onderhoud Hoogeveen

Bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren cv-specialist voor het laten uitvoeren van cv-onderhoud in Meppel of de omgeving hiervan? HomeTeam biedt u de cv-specialist die u zoekt, met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten cv-onderhoud in Meppel. De cv-ketel is een van de belangrijkste elementen in uw woning, omdat u zonder cv-ketel geen verwarmde kamers en geen warm water zou hebben. Toch wordt het noodzakelijke cv-onderhoud regelmatig vergeten door woningbezitters, met vervelende storingen in de cv-ketel tot gevolg. U moet er toch niet aan denken, dat u op een koude winteravond zonder werkende cv-ketel komt te zitten? Onze cv-specialisten helpen u dit te voorkomen! 

CV-onderhoud in Hoogeveen uit laten voeren

Een cv-specialist van HomeTeam helpt u graag bij het uitvoeren van cv-onderhoud in Hoogeveen. Bij cv-onderhoud kunt u denken aan het nalopen van de onderdelen van uw cv-ketel op beginnende slijtage. Door versleten onderdelen tijdig te vervangen wordt de kans op storingen in uw cv-ketel minimaal. Ook zal een cv-specialist uw cv-ketel aan de binnenzijde volledig reinigen, om te voorkomen dat grote stofhopen de werking van de cv-ketel negatief beïnvloeden. Zonder dat u het weet ontstaat er door de jaren heen heel wat stof in uw cv-ketel. 

Overstappen op een andere cv-ketel

Wanneer uw cv-ketel oud is, of wanneer u momenteel nog gebruik maakt van de combinatie tussen een losse boiler en losse cv-ketel, kan het overstappen op een andere cv-ketel interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een moderne combiketel, waarover onze cv-specialisten u meer kunnen vertellen. Met een combiketel hoeft u voortaan nog maar een apparaat te laten onderhouden en daarbij is een combiketel veel energiezuiniger dan de meeste oude cv-ketels en boilers. Zo bespaart u jaarlijks op de energiekosten en verkleint u de kans op storingen! 

Onze cv-specialisten geven u graag een passend advies en kunnen uw bestaande cv-ketel direct vervangen voor een nieuw model.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions