Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakkapel plaatsen Steenwijk

Wilt u uw woning uitbreiden met een dakkapel? Dan heeft u een bouwspecialist nodig die u niet alleen kan helpen met het kiezen van de beste dakkapel voor uw huis, maar deze uitbouw ook voor u kan plaatsen. In het grote netwerk van HomeTeam vindt u diverse dakkapel specialisten die in Steenwijk en omgeving actief zijn. Deze specialisten helpen u graag de beste dakkapel te vinden en op uw dak te plaatsen. 

Dakkapel plaatsen Steenwijk: kies zelf het materiaal

Bij het aanschaffen van een dakkapel kiest u niet alleen de omvang en de kleur van de uitbouw, maar ook de materiaalsoort van de dakkapel. Hierbij heeft u de keuze uit duurzaam hout, sterk kunststof en licht aluminium. Alle materiaalsoorten hebben zo hun eigen plus- en minpunten. Omdat het wat lastig kan zijn om zelf de beste materiaalsoort voor uw dakkapel te kiezen, helpt de specialist van HomeTeam u graag om de beste keuze te maken. 

Heeft u eenmaal een beeld van uw ideale dakkapel, dan zorgt de specialist van HomeTeam ervoor dat deze dakkapel er inderdaad komt. Voor u het weet heeft u een uitbouw op uw schuine dak staan, die uw woningoppervlak vergroot en bovendien voor meer lichtinval in uw huis zorgt. U hoeft zelf niets te doen, want het gehele bouwproject wordt voor u opgepakt. 

HomeTeam: ook voor andere klussen 

Wilt u niet alleen een dakkapel laten plaatsen, maar heeft uw huis in Steenwijk nog meer verbeteringen en/of onderhoudswerkzaamheden nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij HomeTeam. Wij helpen u niet alleen een dakkapel specialist te vinden, maar koppelen u ook graag aan andere bouwspecialisten in ons netwerk. Meer weten over onze dienstverlening of over onze bouwspecialisten? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions