Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakwerk en goten

Een solide en betrouwbaar dak boven uw hoofd, dat verwacht u van de dakbedekking van uw woning. Maar verweer en effecten van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat er een lek ontstaat, of dat de goot verstopt. Zulke ongemakken voorkomt u liever, of u laat ze verhelpen door een specialist. Aan het dakwerk en de goten moet geen half werk worden gedaan, anders blijft het een terugkerend probleem. Daarom bent u voor reparaties, vervanging of herstel aan het dakwerk en goten bij HomeTeam aan het juiste adres. U kunt onze specialisten inschakelen voor alles wat met daken en goten te maken heeft.

Het dak op

Om lekkages en andere ongemakken te voorkomen, verzorgt HomeTeam de schoonmaak van daken en goten. Wanneer de goot bladvrij is, is de kans kleiner dat er lekkage ontstaat. Tijdens het schoonmaken van de goot, bekijken wij ook meteen de onderhoudsstaat van uw goten. Op die manier kunnen wij met uw akkoord bijvoorbeeld direct herstelreparaties uitvoeren. Daarnaast kunnen wij alle soorten dakbedekking en dakbekleding onderhouden, vervangen of plaatsen. Wanneer er reparatie van een plat dak nodig is of er dakleer vervangen moet worden, deinzen onze specialisten niet terug voor een uitdagende klus. Ook een aanbouw van dakpannen voorzien of zinken goten en afvoeren laten plaatsen is voor ons geen probleem. HomeTeam heeft alle specialismen in huis om ervoor te zorgen dat uw dak weer werkt als nieuw.

Gediplomeerde specialisten

HomeTeam heeft alleen vakspecialisten die kwaliteit en klanttevredenheid voorop zetten in huis. Of het nu gaat om zakelijke klussen voor instellingen of een particuliere job, u kunt er zeker van zijn dat het team dat aan uw daken en goten werkt zorgt voor een mooi eindresultaat. U kunt 24 uur per dag contact opnemen met het Sercvicecenter, zodat uw vragen altijd direct beantwoord kunnen worden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op dak- en gootgebied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0900 - 67800 00.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions