Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dak isoleren

Met het aanbrengen van dakbedekking op uw dak kunt u uw dak isoleren, waardoor er minder warmte uit uw woning stroomt. Er zijn echter verschillende andere mogelijkheden om de isolatie van uw dak te verbeteren. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om een ander soort dakbedekking aan te brengen? Of heeft u al eens overwogen om extra isolatiemateriaal onder uw dakbedekking te laten plaatsen? Een dak isoleren is een van de werkzaamheden die geregeld door de dakdekkers van HomeTeam worden uitgevoerd, naast bijvoorbeeld het herstellen van versleten dakbedekking of het plaatsen van nieuwe dakbedekking op daken.

Voordelen van een betere dakisolatie

Een dak isoleren brengt verschillende voordelen met zich mee, waarvan de besparing op de jaarlijkse energiekosten de belangrijkste is. Kies er bijvoorbeeld voor om een extra laag isolatiemateriaal aan te brengen onder uw dakbedekking, waardoor er minder warmte uit uw woning stroomt. Des te meer warmte er in uw woning blijft, des te minder warmte hoeft u op te wekken om de kamers van uw woning te verwarmen. Hiermee bespaart u jaarlijks op uw energiekosten, waardoor u de investering in een extra laag isolatiemateriaal snel zal terugverdienen.

Kies voor een groene dakbedekking

Naast het aanbrengen van een extra laag isolatiemateriaal onder uw dakbedekking, kunt u er tevens voor kiezen om uw dakbedekking te vervangen. Zeker wanneer uw huidige dakbedekking al enigszins versleten is, kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Een van de vormen van dakbedekking die bijdraagt aan een betere isolatie in uw woning is een zogenaamd groen dak. Bij een groen dak wordt uw dak bekleed met grassoorten of mossen, wat de warmte in de winter in uw woning houdt en zomers zorgt dat uw woning koel blijft.

Een groen dak vergt vaak een behoorlijke investering, wat mensen af kan schrikken. Dit is echter niet terecht, want u bespaart met een groen dak op de energiekosten. Zo verdient u jaarlijks een deel van de investering terug!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions