Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dak isoleren Hoogeveen

Door de daken van uw woning te isoleren, kunt u veel geld besparen op de energierekening. Door dakisolatie gaat er namelijk minder warmte verloren door de daken van het pand, waardoor u de verwarming minder hoog hoeft te zetten om een fijne temperatuur te krijgen. Bent u het zat dat u iedere maand weer veel energiekosten moet betalen voor het verwarmen van uw huis? Investeer dan eenmalig in het aanbrengen van dakisolatie door een van de specialisten van HomeTeam.

Isoleren met de beste isolatiematerialen 

De isolatiedeskundigen van HomeTeam werken alleen met de beste isolatiematerialen. Dit betekent niet alleen dat uw dak optimaal geïsoleerd wordt, maar ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw gezondheid. Slechte kwaliteit isolatiematerialen kunnen schadelijk zijn voor uw lichaam, maar onze isolatiematerialen zijn dit zeker niet. Investeert u in de dienstverlening van een HomeTeam specialist, dan weet u zeker dat u uw dak op de juiste manier isoleert. 

Natuurlijk moet u geld investeren in uw dakisolatie, maar deze investering heeft u zo terugverdiend. Omdat onze specialisten enkel gebruik maken van de beste isolatiematerialen, heeft u de investering in uw dakisolatie in een mum van tijd terugverdiend met uw lagere energierekening. 

HomeTeam: ook voor andere klussen en bouwprojecten

U kunt de specialisten van HomeTeam niet alleen inschakelen voor het aanbrengen van dakisolatie, maar ook voor andere klussen op de daken van uw woning. Denk hierbij aan het renoveren van uw dakbedekking, maar ook aan het plaatsen van een dakkapel. Meer weten over onze dienstverlening in Hoogeveen en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden van onze bouwexperts. Ook als u een afspraak wil maken met een van onze bouwvakkers, kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions