Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dak isoleren Steenwijk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning beter te laten isoleren, onder andere door dakisolatie aan te laten brengen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar door de besparing op de energierekening bovendien interessant voor de portemonnee. HomeTeam brengt u graag in contact met isolatiedeskundigen in Steenwijk en omgeving, zodat ook u uw dak kunt laten isoleren. 

Hoe werkt dakisolatie precies?

Dakisolatie wordt onder de daken van uw woning aangebracht. Door isolatiematerialen onder de daken van uw woning te plaatsen, kan de opgestegen warmte in uw huis niet meer door het dak ontsnappen. De warmte blijft in uw woning hangen en dit betekent dat u minder hoeft te stoken. In de zomer profiteert u bovendien van dakisolatie, want in dit seizoen houden de isolatiematerialen de warmte van buiten tegen. Dit betekent dat het koeler blijft in huis, ook als de temperatuur buiten snel stijgt.

Geld investeren in dakisolatie: wanneer is het interessant?

Het is interessant om in dakisolatie te investeren als u een hoge energierekening heeft door een groot gasverbruik. Gebruikt u veel gas omdat u veel moet stoken, maar krijgt u het tegelijkertijd nooit echt aangenaam warm in huis? Dan is het zeker interessant om in dakisolatie te investeren. Na het aanbrengen van de dakisolatie gaat er geen warmte meer verloren, maar blijft de warmte beter in huis hangen. 

Wilt u meer weten over het verlagen van uw energierekening door middel van hoogwaardige dakisolatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u meer over onze dienstverlening op het gebied van dakisolatie. Wilt u in contact komen met een isolatiedeskundige in Steenwijk en omgeving, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij koppelen u graag met een ervaren vakman uit ons grote netwerk bouwspecialisten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions