Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dak isoleren Steenwijk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning beter te laten isoleren, onder andere door dakisolatie aan te laten brengen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar door de besparing op de energierekening bovendien interessant voor de portemonnee. HomeTeam brengt u graag in contact met isolatiedeskundigen in Steenwijk en omgeving, zodat ook u uw dak kunt laten isoleren. 

Hoe werkt dakisolatie precies?

Dakisolatie wordt onder de daken van uw woning aangebracht. Door isolatiematerialen onder de daken van uw woning te plaatsen, kan de opgestegen warmte in uw huis niet meer door het dak ontsnappen. De warmte blijft in uw woning hangen en dit betekent dat u minder hoeft te stoken. In de zomer profiteert u bovendien van dakisolatie, want in dit seizoen houden de isolatiematerialen de warmte van buiten tegen. Dit betekent dat het koeler blijft in huis, ook als de temperatuur buiten snel stijgt.

Geld investeren in dakisolatie: wanneer is het interessant?

Het is interessant om in dakisolatie te investeren als u een hoge energierekening heeft door een groot gasverbruik. Gebruikt u veel gas omdat u veel moet stoken, maar krijgt u het tegelijkertijd nooit echt aangenaam warm in huis? Dan is het zeker interessant om in dakisolatie te investeren. Na het aanbrengen van de dakisolatie gaat er geen warmte meer verloren, maar blijft de warmte beter in huis hangen. 

Wilt u meer weten over het verlagen van uw energierekening door middel van hoogwaardige dakisolatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u meer over onze dienstverlening op het gebied van dakisolatie. Wilt u in contact komen met een isolatiedeskundige in Steenwijk en omgeving, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij koppelen u graag met een ervaren vakman uit ons grote netwerk bouwspecialisten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions