Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakbedekking vernieuwen in Hoogeveen

Wanneer u dakbedekking scheurtjes en gaatjes bevat kan dit zorgen voor een blijvende waterschade aan uw dak. Denk bijvoorbeeld aan rottende plekken in het houtwerk van uw dak, of schimmelplekken op uw muren en plafond. Het kost zeker enkele maanden om dergelijke waterschade te herstellen! Om de kans op waterschade te verkleinen kunt u uw dakbedekking vernieuwen in Hoogeveen. Met het vernieuwen van uw dakbedekking bent u er niet alleen van verzekerd dat de kans op waterschade minimaal is, ook kan het uw dakbedekking vernieuwen in Hoogeveen ervoor zorgen dat de isolatiewaarde van uw woning verbeterd wordt.

Voor het vernieuwen van uw dakbedekking kunt u de hulp van de dakdekkers van HomeTeam inschakelen. Onze dakdekkers hebben een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende vormen van dakwerk. Niet alleen vernieuwen wij uw dakbedekking, we geven u ook graag een passend advies over de mogelijkheden die u heeft bij het vernieuwen van uw dakbedekking.

Verschillende soorten dakbedekking

Dakbedekking wordt in verschillende vormen aangeboden. Denk aan de conventionele vormen van dakbedekking, zoals dakpannen of een rieten dak, maar ook een modernere vorm van dakbedekking. Een zogenaamd groen dak zorgt er niet alleen voor dat uw dak goed is afgedekt, ook draagt het bij aan de isolatiewaarde van uw woning. Hoewel een groen dak een relatief grote investering vergt, bespaart u met een groen dak jaarlijks flink op de energiekosten. Reden genoeg om een groen dak te overwegen!

Hulp van een erkende dakdekker

Uw dakbedekking vernieuwen in Hoogeveen is een van de werkzaamheden die onze dakdekkers voor u kunnen uitvoeren. Ook voor het uitvoeren van onderhoud aan uw dakbedekking bent u bij ons aan het goede adres. Tijdens het uitvoeren van onderhoud aan uw dakbedekking lopen we uw dak na op beginnende slijtage en zullen dit waar nodig direct voor u herstellen. Zo wordt de kans op vervelende complicaties aan uw dakbedekking geminimaliseerd.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions