Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakbedekking vernieuwen in Meppel

Door de jaren heen kan uw dakbedekking steeds verder versleten raken. Zo kunnen er kleine scheurtjes en gaatjes in uw dakbedekking ontstaan, waarlangs het regenwater eenvoudig bij uw woning naar binnen kan sijpelen. Hier zorgt het regenwater voor een vervelende, vaak lastig te verhelpen waterschade aan het houtwerk van uw dak. Wilt u uw dakbedekking vernieuwen in Meppel of omgeving? Schakel de hulp van een erkende dakdekker van HomeTeam in! Onze dakdekkers hebben een ruime ervaring in het vernieuwen van dakbedekkingen, om de kans op lekkages te verkleinen.

Tip: om de noodzaak van het vernieuwen van uw dakbedekking in Meppel uit te stellen is het belangrijk dat u de dakbedekking eens per jaar laat onderhouden. Tijdens het uitvoeren van onderhoud wordt slijtage aan uw dakbedekking hersteld.

Een nieuw soort dakbedekking kiezen

Het kan behoorlijk lastig zijn om te kiezen tussen de verschillende soorten dakbedekking die tegenwoordig worden aangeboden. Wilt u bijvoorbeeld een conventioneel type dakbedekking, of kiest u voor een moderner groen dak? Een groen dak kan verschillende voordelen bieden, zoals de hogere isolatiewaarde van dit type dakbedekking. Met een hogere isolatiewaarde houdt u meer warmte in uw woning, waardoor u kunt besparen op de jaarlijkse energiekosten.

De dakdekkers van HomeTeam bieden u graag een beter inzicht in de mogelijkheden die u heeft als u uw dakbedekking wilt vernieuwen in Meppel! Zo wordt helder wat de voor- en nadelen van specifieke soorten dakbedekking zijn.

Uw dakbedekking onderhouden

Uw dakbedekking vernieuwen in Meppel is niet het enige wat de dakdekkers van HomeTeam voor u kunnen doen! Zo helpen we u ook graag bij het onderhouden van de dakbedekking. Het onderhouden van uw dakbedekking is belangrijk om lekkages te voorkomen. Tijdens een storm kunnen er bijvoorbeeld steentjes of takken tegen de dakbedekking slaan, waarbij schade ontstaat aan de dakbedekking.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions