Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakbedekking vernieuwen in Steenwijk

Uw dakbedekking vernieuwen in Steenwijk kan om verschillende redenen interessant zijn. Zo kan uw huidige dakbedekking door de jaren heen flink versleten raken, waardoor er scheurtjes en gaatjes ontstaan. Neerslag trekt via deze beschadigingen bij uw woning naar binnen, waar het zorgt voor waterschade. Dergelijke waterschade is vaak lastig te verhelpen, doordat het zeker enkele maanden zal duren alvorens het vocht uit uw muren en plafond getrokken is. Reden genoeg om uw dakbedekking tijdig te vernieuwen of goed te (laten) onderhouden!

Wilt u uw dakbedekking vernieuwen in Steenwijk? Schakel de hulp in van de dakdekkers van HomeTeam. Niet alleen helpen we u bij het vernieuwen van de dakbedekking, ook geven we u graag een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft als u uw dakbedekking wenst te vervangen.

Betere isolatie met nieuwe dakbedekking

Het vernieuwen van uw dakbedekking in Steenwijk kan bijdragen aan het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning. Een betere isolatiewaarde zorgt logischerwijs voor een toename van de waarde van uw woning en lagere stookkosten. Een van de manieren om uw isolatiewaarde te verbeteren, is het vervangen van de conventionele dakbedekking voor een groen dak. Een groen dak ziet er niet alleen fraai uit, het zorgt er ook voor dat er meer warmte in uw woning wordt gehouden. In de zomer zorgt een groen dak voor de koeling van uw woning.

Onderhoud aan uw dakbedekking uitvoeren

Om te voorkomen dat uw dakbedekking al snel weer vernieuwd zal moeten worden, is het sterk aan te bevelen om eens per jaar onderhoud aan uw dakbedekking uit te laten voeren. Ook voor het onderhouden van uw dakbedekking kunt u rekenen op de hulp van de dakdekkers van HomeTeam. Onze dakdekkers controleren de dakbedekking op slijtage en zullen dit waar mogelijk direct voor u herstellen. Zo is de kans op een blijvende waterschade minimaal.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions