Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakbedekking vernieuwen in Steenwijk

Uw dakbedekking vernieuwen in Steenwijk kan om verschillende redenen interessant zijn. Zo kan uw huidige dakbedekking door de jaren heen flink versleten raken, waardoor er scheurtjes en gaatjes ontstaan. Neerslag trekt via deze beschadigingen bij uw woning naar binnen, waar het zorgt voor waterschade. Dergelijke waterschade is vaak lastig te verhelpen, doordat het zeker enkele maanden zal duren alvorens het vocht uit uw muren en plafond getrokken is. Reden genoeg om uw dakbedekking tijdig te vernieuwen of goed te (laten) onderhouden!

Wilt u uw dakbedekking vernieuwen in Steenwijk? Schakel de hulp in van de dakdekkers van HomeTeam. Niet alleen helpen we u bij het vernieuwen van de dakbedekking, ook geven we u graag een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft als u uw dakbedekking wenst te vervangen.

Betere isolatie met nieuwe dakbedekking

Het vernieuwen van uw dakbedekking in Steenwijk kan bijdragen aan het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning. Een betere isolatiewaarde zorgt logischerwijs voor een toename van de waarde van uw woning en lagere stookkosten. Een van de manieren om uw isolatiewaarde te verbeteren, is het vervangen van de conventionele dakbedekking voor een groen dak. Een groen dak ziet er niet alleen fraai uit, het zorgt er ook voor dat er meer warmte in uw woning wordt gehouden. In de zomer zorgt een groen dak voor de koeling van uw woning.

Onderhoud aan uw dakbedekking uitvoeren

Om te voorkomen dat uw dakbedekking al snel weer vernieuwd zal moeten worden, is het sterk aan te bevelen om eens per jaar onderhoud aan uw dakbedekking uit te laten voeren. Ook voor het onderhouden van uw dakbedekking kunt u rekenen op de hulp van de dakdekkers van HomeTeam. Onze dakdekkers controleren de dakbedekking op slijtage en zullen dit waar mogelijk direct voor u herstellen. Zo is de kans op een blijvende waterschade minimaal.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions