Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakgoot repareren

Een regendruppeltje drupt van uw gezicht. Op zich is dit niet bijzonder, op het detail na dat u binnen voor de televisie zit. Een beschadiging aan het dak blijkt de oorzaak van de lekkage. Het is een fikse tegenslag en het loont om specialisten in te schakelen om de dakgoot te repareren. Van kleine reparties tot het vervangen van het dak, wij werken met gekwalificeerde mensen die deze problemen voor u verhelpen.

Dakwerk is vakwerk

Het is van belang om een solide en stevig dak te hebben boven uw huis. Dakpannen leggen of een dakgoot repareren vergt kennis van een vakman. U wilt natuurlijk niet iedere maand het dak op om het lek te dichten. Om toekomstige waterschade te voorkomen, kiest u voor een dakspecialist van HomeTeam. De vakman beoordeelt uw unieke situatie en geeft een advies op maat, rekening houdend met het soort type dak en dakbedekking u heeft. Moet het hele dak vervangen worden of gaat het enkel om een klein gedeelte zoals de dakgoot? Voor HomeTeam is dakwerk vakwerk. Wat er ook voor nodig is, wij zorgen ervoor dat u na de klus weer kunt genieten van een lekvrij dak.

Onder de pannen bij HomeTeam

HomeTeam heeft een aantal specialisten met alle kunde van daken en goten met kwaliteit en persoonlijke service als belangrijke waarden. Zo is geen enkele klus te moeilijk, van reparaties tot het compleet vervangen van daken en/of goten. Bij HomeTeam bent u onder de pannen. Wilt u een offerte of heeft u een vraag, neem dan contact op met de afdeling klantadvies op 0900 – 678 00 00. Of stuur een email naar info@hometeam.nl. Wij staan u graag bij tijdens het klussen!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions