Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakgoot repareren

Een regendruppeltje drupt van uw gezicht. Op zich is dit niet bijzonder, op het detail na dat u binnen voor de televisie zit. Een beschadiging aan het dak blijkt de oorzaak van de lekkage. Het is een fikse tegenslag en het loont om specialisten in te schakelen om de dakgoot te repareren. Van kleine reparties tot het vervangen van het dak, wij werken met gekwalificeerde mensen die deze problemen voor u verhelpen.

Dakwerk is vakwerk

Het is van belang om een solide en stevig dak te hebben boven uw huis. Dakpannen leggen of een dakgoot repareren vergt kennis van een vakman. U wilt natuurlijk niet iedere maand het dak op om het lek te dichten. Om toekomstige waterschade te voorkomen, kiest u voor een dakspecialist van HomeTeam. De vakman beoordeelt uw unieke situatie en geeft een advies op maat, rekening houdend met het soort type dak en dakbedekking u heeft. Moet het hele dak vervangen worden of gaat het enkel om een klein gedeelte zoals de dakgoot? Voor HomeTeam is dakwerk vakwerk. Wat er ook voor nodig is, wij zorgen ervoor dat u na de klus weer kunt genieten van een lekvrij dak.

Onder de pannen bij HomeTeam

HomeTeam heeft een aantal specialisten met alle kunde van daken en goten met kwaliteit en persoonlijke service als belangrijke waarden. Zo is geen enkele klus te moeilijk, van reparaties tot het compleet vervangen van daken en/of goten. Bij HomeTeam bent u onder de pannen. Wilt u een offerte of heeft u een vraag, neem dan contact op met de afdeling klantadvies op 0900 – 678 00 00. Of stuur een email naar info@hometeam.nl. Wij staan u graag bij tijdens het klussen!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions