Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakgoot repareren Meppel

De goot van uw dak heeft veel te verduren. Hier loopt niet alleen veel water doorheen, maar er kunnen ook allerlei viezigheden in terecht komen. Door de jaren heen kunnen de goten van uw dak dan ook flink beschadigd raken. Om te voorkomen dat u hierdoor te maken krijgt met lekkages en andere vochtproblemen, raden wij u aan tijdig in een reparatie te investeren. HomeTeam heeft diverse bouwspecialisten uit Meppel en omgeving in het netwerk die uw dakgoten vakkundig, snel en goedkoop kunnen repareren. Wilt u de reparatie voor zijn? Ook voor het onderhoud of het schoonmaken van uw dakgoten kunt u bij HomeTeam terecht.

Dakgoot repareren of vervangen?

Is uw dakgoot kapot, dan kunt u deze laten maken of vervangen. Is slechts een deel van de goot kapot, dan is een reparatie voldoende. Is de gehele dakgoot kapot of is de beschadiging zo erg dat een reparatie niet meer voldoende is? Dan kunt u de goot laten vervangen. HomeTeam kan u in beide klussen bijstaan. Onze specialisten kunnen kapotte dakgoten maken, maar kunnen kapotte dakgoten ook vervangen.

Een vakkundige reparatie voor een lage prijs

De bouwspecialisten van HomeTeam hebben al jaren ervaring met het maken van verschillende soorten dakgoten, ook met ernstige beschadigingen. Door hun jarenlange ervaring in het vak, kunnen zij de goten van uw dak altijd vakkundig maken. Daar komt nog bij dat ze altijd voor een lage prijs werken. Dit betekent dat u niet veel hoeft te investeren, maar wel een op en top vernieuwde goot voor uw kleine investering krijgt. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis, dus u hoeft niets te betalen om een duidelijke kostenindicatie te ontvangen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions