Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakgoot repareren Steenwijk

Ieder dak wordt uitgerust met een goot. De goot van het dak zorgt ervoor dat het water dat op het dak terecht komt, netjes wordt afgevoerd. Via de goot van het dak komt het water in een regenpijp terecht, waarna het netjes in de grond terecht komt. Is de goot van uw dak kapot, dan kan het water niet meer goed afgevoerd worden. HomeTeam helpt u graag in deze situatie door u te koppelen aan een bouwspecialist uit Steenwijk, die uw dakgoot kan repareren. 

Waarom de dakgoot laten repareren?

Is uw dakgoot kapot, dan is het belangrijk snel in een reparatie te investeren. Het water dat op het dak terecht komt, kan nu namelijk niet meer goed afgevoerd worden. Dit betekent dat het water niet via de regenpijp in de grond terecht komt, maar zich ergens anders ophoopt. Het resultaat? Een lekkage, die zo groot kan worden dat u voor honderden euro’s aan schade heeft. Wilt u de reparatie voor zijn? Ook voor het onderhoud of het schoonmaken van uw dakgoten kunt u bij HomeTeam terecht.

HomeTeam: een vakkundige en snelle reparatie

HomeTeam heeft een groot netwerk met bouwspecialisten die in Steenwijk en omgeving actief zijn. Velen van hen hebben ervaring met het uitvoeren van uitgebreide reparaties aan de goten van een dak. Zij maken uw goot niet alleen vakkundig, maar ook erg snel. Voor u het weet, is de goot van uw dak vakkundig gemaakt en kan het water weer goed afgevoerd worden. 

Bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen om de goot van uw dak door een HomeTeam specialist te laten maken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte voor uw klus. Ook als u een andere vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door uw vraag te beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions