Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakpannen leggen

Hoewel sommige klussers zelf het dak opgaan om daar werkzaamheden te verrichten, zijn de meesten verstandig en schakelen ze voor dergelijke klussen een professional in. Deze kan dakpannen leggen, de dakgoot repareren of andere onderhoudswerkzaamheden aan het dak vervullen. Dakwerk is in veel gevallen namelijk erg gevaarlijk als iemand niet precies weet wat hij of zij doet. Specialisten doen dit echter dagelijks en beschikken over de nodige kennis om dit soort klussen wel tot een goed einde te brengen. Wilt u dus dakpannen leggen, maar heeft u zelf geen idee hoe dit in zijn werkt gaat, kies dan vooral voor een ervaren specialist van HomeTeam. Dit is niet alleen een stuk veiliger, maar bespaart u ook nog eens heel wat tijd en moeite.

Vakkundig dakwerk

Dakwerk is vakwerk. Het leggen van dakpannen of het repareren van een dakgoot vergt heel wat kennis, maar ook ervaring is altijd meegenomen. Iedere woning, iedere flat en ieder complex is uniek en vergt daardoor een andere benadering. Een vakman weet hier altijd wel raad mee en heeft een project vaak binnen afzienbare tijd tot een goed einde gebracht. Of dit nu gaat om dakpannen leggen of een dakgoot repareren, voor alle projecten heeft een specialist van HomeTeam de nodige trucjes en hulpmiddelen op zak. Bovendien voorkomt u op deze manier tevens eventuele toekomstige lekkages en waterschade.

Dakwerk door HomeTeam

Als u een specialist zoekt voor uw dakwerk, dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Onze specialisten bezitten de benodigde kennis en ervaring om u bij iedere klus te hulp te staan. Door een persoonlijke benadering blijven uw wensen altijd voorop staan en doordat we dag en nacht bereikbaar zijn, kunt u ook bij ons terecht in noodgevallen. Professioneel dakwerk nodig? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions