Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakpannen leggen Meppel

Is uw dak versleten of beschadigd? Dan kan HomeTeam u helpen uw dak te verbeteren. Wij kunnen uw volledige dak vervangen, maar we kunnen ook de beschadigde pannen verwijderen. Maakt u gebruik van de dienstverlening van een van onze experts, dan weet u zeker dat uw dak weer vele jaren mee gaat.

Uw dak deels of volledig laten vervangen

Is uw dak flink versleten? Dan kunt u ervoor kiezen de dakbedekking volledig te laten vervangen. Na het vervangen van de dakbedekking, gaat uw dak gegarandeerd weer vele jaren mee. Is een deel van uw dak beschadigd, bijvoorbeeld door harde wind of door een vallende tak? Dan kunt u de beschadigde pannen laten vervangen. Zo kan uw dak er weer even tegenaan, zonder dat u veel in nieuwe dakbedekking hoeft te investeren. 

Uw dak goed laten onderhouden

De specialisten van HomeTeam kunnen uw dak vervangen, maar kunnen uw dakbedekking ook onderhouden. Zoek een HomeTeam specialist die in Meppel en omgeving werkt en hij kan uw dak regelmatig na komen kijken. Is er een pan versleten of beschadigd, dan wordt dit al snel opgemerkt en zo kunnen vervelende problemen voorkomen worden. Laat u uw dak goed onderhouden, dan heeft u bijvoorbeeld nooit meer last van lekkages. Met goed onderhoud kunnen dit soort problemen namelijk al vooraf ondervangen worden.

Vakkundig, snel en goedkoop dakpannen leggen

De specialisten van HomeTeam werken vakkundig, snel en voor een aantrekkelijk tarief. Bent u benieuwd wat voor tarief u moet betalen voor het (deels) vervangen of onderhouden van uw dakbedekking? Neem dan contact met ons op, want wij stellen graag een duidelijke offerte voor u op. Ook als u een vraag heeft over onze dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions