Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakpannen leggen Steenwijk

Het dak beschermt uw huis tegen regen, sneeuw, hagel en wind. Zeker in de wintermaanden heeft uw dak veel te verduren. Is uw dak verouderd, versleten of beschadigd? Dan kunt u nieuwe dakpannen laten leggen, zodat uw huis weer optimaal beschermd wordt tegen regen, sneeuw, hagel en wind. HomeTeam helpt u graag uw dak van nieuwe dakbedekking te voorzien.

Dakpannen leggen: geen eenvoudige klus

Sommige klussen kunt u zelf wel uitvoeren, maar bij deze klus is dit niet het geval. Het plaatsen van nieuwe pannen op uw dak is namelijk een moeilijke taak, die zeer nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Wilt u zeker weten dat uw nieuwe dakbedekking er goed op wordt gelegd, dan kunt u hier beter een professional voor inhuren. 

HomeTeam heeft een groot netwerk met bouwspecialisten, ook uit Steenwijk en omgeving. Velen van hen kunnen u helpen door nieuwe dakbedekking te plaatsen. Netjes en snel, maar wel voor een aantrekkelijke prijs. 

Een deel of het volledige dak laten vervangen

U kunt alle pannen op het dak laten vervangen, maar u kunt er ook voor kiezen een deel van de dakbedekking te vernieuwen. Laat een HomeTeam specialist langs komen om naar uw dak te kijken en u hoort vanzelf welke optie voor uw dak het beste is. 

Nieuwe pannen op uw dak? Neem contact op

Is uw dakbedekking echt aan vervanging toe? Neem dan contact op met HomeTeam en maak een afspraak met een van onze bouwspecialisten om uw dakbedekking te laten vervangen. Bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen om nieuwe pannen te laten plaatsen door een HomeTeam specialist? Dan kunt u een offerte aanvragen voor deze klus. Wij laten u in de offerte precies zien wat u moet betalen voor het vervangen van uw dakbedekking.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions