Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakwerk in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een erkende specialist op het gebied van dakwerk in Hoogeveen en omgeving? HomeTeam biedt u een ervaren dakdekker voor het uitvoeren van verschillende vormen van dakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe dakbedekking op uw dak, het herstellen van bestaande dakbedekking of het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning. Veel consumenten weten niet dat het relatief eenvoudig is om voor een betere isolatie in huis te zorgen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om extra isolatiemateriaal aan te brengen onder uw dakbedekking, of kunt u overstappen op een ander type dakbedekking. Door de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren wordt uw woning meer waard en houdt u geld over voor andere dingen.

Dakbedekking laten installeren

Een van de soorten dakwerk in Hoogeveen die de dakdekkers van HomeTeam regelmatig uitvoeren, is het aanbrengen van nieuwe dakbedekking op daken. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk als u bezig bent met een nieuw- of aanbouw. Ook kan de bestaande dakbedekking op uw woning dermate verouderd zijn, dat het noodzakelijk is om nieuwe dakbedekking te (laten) plaatsen.

Het plaatsen van dakbedekking is een lastige klus, zeker wanneer uw dak zich op een behoorlijke hoogte bevindt. Onze dakdekkers plaatsen de dakbedekking snel en vakkundig op uw dak!

Het onderhouden van dakbedekking

Wanneer de dakbedekking op uw woning is geplaatst, is het belangrijk om de dakbedekking eens in de zoveel tijd te laten onderhouden. Zeker bij de bedekking van platte daken kunnen er spleetjes en gaatjes in de dakbedekking ontstaan, waarlangs het water bij uw woning naar binnen kan sijpelen. Als u dit niet tijdig door heeft kan er een vervelende en vaak ook blijvende waterschade aan het houtwerk van uw dak ontstaan. Reden genoeg om een dakdekker regelmatig naar uw dakbedekking te laten kijken.

Wilt u direct de hulp van een dakdekker voor het uitvoeren van dakwerk in Hoogeveen? Schakel een dakdekker van HomeTeam in.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions