Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakwerk in Meppel

Voor het uitvoeren van verschillende vormen van dakwerk in Meppel bent u bij de dakdekkers van HomeTeam aan het juiste adres. Wij helpen u graag met verschillende vormen van dakwerk, zoals het plaatsen van nieuwe dakbedekking op uw dak, het isoleren van uw dak of het herstellen van waterschade aan het houtwerk van uw dak. Naast de hulp van HomeTeam in woningen, kunt u ook voor de daken van bedrijfspanden op onze dakdekkers rekenen.

Wij hebben een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende soorten dakwerk in Meppel, waardoor we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Door een erkende dakdekker in te schakelen minimaliseert u de kans op vervelende complicaties in een later stadium.

Verschillende soorten dakwerken

Dakwerk in Meppel is een zeer ruim begrip. Onder dakwerkzaamheden valt bijvoorbeeld het vervangen van uw huidige dakbedekking voor een nieuw soort dakbedekking, het isoleren van uw dak om te besparen op de jaarlijkse energiekosten, het herstellen van waterschade, enzovoorts. Dergelijke werkzaamheden zijn vrij lastig zelf uit te voeren, omdat veel consumenten niet over de juiste gereedschappen beschikken. Daarbij kunnen werkzaamheden op het dak van uw woning behoorlijk gevaarlijk zijn.

Advies over dakwerk in Meppel

Wanneer u twijfelt tussen verschillende soorten dakbedekking, wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren, of wanneer u wilt weten of uw dakbedekking nog in een goede staat verkeerd, kunt u de dakdekker van HomeTeam inschakelen. Met de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden aan daken, kunnen we u van een passend advies voorzien.

We vertellen u bijvoorbeeld graag meer over de voor- en nadelen van verschillende soorten dakbedekking. Weet u bijvoorbeeld waarom een groen dak interessanter kan zijn dan een conventionele dakbedekking voor platte daken? De dakdekkers van HomeTeam vertellen het u graag!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions