Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakwerk in Steenwijk

De dakdekkers van HomeTeam zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakwerk in Steenwijk. Voorbeelden van werkzaamheden die onze dakdekkers voor u kunnen uitvoeren zijn het aanbrengen van een nieuw soort dakbedekking op uw dak, het verbeteren van de isolatiewaarde van uw dak of het herstellen van waterschade aan het houtwerk van uw dak. Wanneer uw dakbedekking versleten plekken bevat kan het regenwater bij uw woning naar binnen sijpelen, met een vervelende en lastig te herstellen waterschade tot gevolg. Om die reden is het sterk aan te raden om uw dakbedekking eens in de zoveel jaar na te laten kijken door een erkende dakdekker. Zo voorkomt u dat er rottende plekken in het houtwerk van uw dak ontstaan.

Dakwerk in Steenwijk uit laten voeren

Door de ervaring die onze dakdekkers in de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen zij u met verschillende vormen van dakwerk in Steenwijk helpen. Voorafgaand aan het uitvoeren van het dakwerk voorzien we u graag van een passend advies, waarin we de verschillende mogelijkheden aan u voorleggen. Welke soorten dakbedekking kunt u op uw dak laten aanbrengen? Hoe kunt u de isolatiewaarde van uw woning verhogen? Enzovoorts.

Nadat we samen met u tot de beste oplossing zijn gekomen, zullen we de dakwerkzaamheden vakkundig en snel voor u uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat de kans op complicaties in een later stadium minimaal zijn.

De isolatie van uw woning verbeteren

Er zijn verschillende mogelijkheden om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren. Zo kunt u er onder meer voor kiezen om een extra laag met isolatiemateriaal onder uw dakbedekking aan te laten brengen. Op die manier wordt er meer warmte tegengehouden, waardoor u zelf minder energie hoeft te steken in het opwekken van nieuwe warmte. Ook kan het kiezen voor nieuwe dakbedekking een mogelijkheid zijn om de isolatiewaarde te verhogen. Kies bijvoorbeeld voor een groen dak, in plaats van conventionele dakbedekking.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions